successfulgirll مدیر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 2963 عنوان من خیلی خوشگلم و این باعث حسادت اطرافیان شده | مشاهده متن کامل بحث + 3662 بازدید | 231 پست رنگ پوستم سبزس هیچ عملی ندارمقدم ۱۶۵ و وزن ۶۷خوش هیکلم و جذاب دیروز | 14:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niushaaaaaaa عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 6355 قدت که بلند نیس معمولیه من ۱۷۵ ام میگم باید بلند تر باشم با تومور مغزی دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
abyfosfory عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 1828 قدت که بلند نیس معمولیه من ۱۷۵ ام میگم باید بلند تر باشم جان ما نگو که الان پروفسور ها در زمینه مد و زیبایی میان توهین میکنن به قد بلندا
یه_مسافر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 635 ب عنمون چه بی ادب یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."
successfulgirll مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 2963 شاید رفتاری مبنی بر پز دادن دارید که دیگران ری اکشن منفی بهتون میدن و فکر نیکنید حسادت میکنند حتما به چشمشون میام که ری اکشن منفی میدن وگرنه اگر کسی به چشممون نیاد و پز بده ناراحت نمیشن که ری اکشن نشون بدن
pooiuytrefgjvgkلانجچ عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 104 خب نمی تونی عکس بزاری برای خودت خوش باش ولی به هر حال به نظرم وزنت بالاس
successfulgirll مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 2963 ما هم وزنمون کمتره و من خودم چاق میدونم😂خوش بحالت اسی درسته که وزنم به نسبت قدم بیشتره ولی خب من هیکلم خوبه
niushaaaaaaa عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 6355 جان ما نگو که الان پروفسور ها در زمینه مد و زیبایی میان توهین میکنن به قد بلندا بیخیال بابا واقعا اولین زیبایی هیکل قده هرکی بگه نه خودش کوتاس😑 با تومور مغزی دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
خانم_مهندس_سایتم عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 6675 حتما به چشمشون میام که ری اکشن منفی میدن وگرنه اگر کسی به چشممون نیاد و پز بده ناراحت نمیشن که ری ا ... این به شما بر میگرده که چطور فکر کنید اگر کسی واقعا دلبر باشه با مز دادنش هم ادم جدب میشه بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم
successfulgirll مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 2963 قدت که بلند نیس معمولیه من ۱۷۵ ام میگم باید بلند تر باشم خوش قدم نگفتم که بلندم هر بلندی زیبا بنظر نمیاد که