2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما ی قومیتی هستیم که کلا شوهر از خانواده همسر با هزار تا بدبختی توقع ی خانمشه داره تنها 

جهزیه هم لطف میکنیم ی مقداری میدیم ی مقدار خیلی کم/:

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
ما ی قومیتی هستیم که کلا شوهر از خانواده همسر با هزار تا بدبختی توقع ی خانمشه داره تنها جهزیه هم لطف ...

نه ما جهیزیه کامل بعدم ارث پدری همین

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️                           

ندیدم والا:/

همه دیگه خونه و ماشینشون از خودشون بوده اطرافم ازدواج کردن

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

نه ما جهیزیه کامل بعدم ارث پدری همین

نه ما کاما نیست 

و خب من خوشحالم از این بابت 

توی کشوری که همه قوانین برا مرداس حتی همون نصف جهزیه رو دلم نمیخواد بدیم

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
ندیدم والا:/همه دیگه خونه و ماشینشون از خودشون بوده اطرافم ازدواج کردن

دیدنی نیست که اگه پدر پولدار باشه خاستگارای دختر بیشتره

نه ما کاما نیست و خب من خوشحالم از این بابت توی کشوری که همه قوانین برا مرداس حتی همون نصف جهزیه رو ...

جهیزه کم باشه خود دختر اذیت میشه

دیدنی نیست که اگه پدر پولدار باشه خاستگارای دختر بیشتره

خب اگه دختر بپذیره احمقه

چون میدونه واسه پولشه ن خودش

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

خب اگه دختر بپذیره احمقهچون میدونه واسه پولشه ن خودش

دختر از کجا متوجه بشه؟ 

برعکسشم هست بخاطر پول طرف زنش میشن

دختر از کجا متوجه بشه؟ برعکسشم هست بخاطر پول طرف زنش میشن

میفهمه

من خودم بابام جراحه

میفهمم قشنگ تابلوهه

میفهمهمن خودم بابام جراحهمیفهمم قشنگ تابلوهه

بسلامتی

آفرین ولی همه مثل شما نیستن دخترا احساسین زود خام میشن

بسلامتیآفرین ولی همه مثل شما نیستن دخترا احساسین زود خام میشن

درسته

ولی خدا رو شکر من منطقیم🤝