2777
2789
عنوان

انتقال جنین موفق

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 106 پست
[QUOTE=363889889][QUOTE=363889577]مبارکت باشه عزیزم منم امروز انتقال دادم ... 🥴[/QUOTE]مرسی عزیزمبس ...

چیبر خاصی نخوردم

دکتر گفت رژیم غذایی معمولی .فقط برای اینکه یوبس نشم،گفت میوه و سبزیجات بیشتر استفاده کنم

[QUOTE=363889577]مبارکت باشه عزیزم منم امروز انتقال دادم ... 🥴[/QUOTE]مرسی عزیزمبسلامتی انشااللهمنت ...

دکتر گفت استراحت مطلق ممنوعه.منم زندگی روزانمو دارم

البته خونه مامانم هستم.آشپزی و بشور بساب و اینا ندارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی جانمانشاالله خبر مثبت شدنت رو بدیصبح رفتم آزمایش دادم دوباره ۶۰۰ بودرفتم مطب دکترم سونو شدم گفت ...

نگران نباش زودرفتی سونو عزیزم طبیعیه برامنم دعا کن باردوممه

یعنی ی روز منم مامان میشم ؟  بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
نگران نباش زودرفتی سونو عزیزم طبیعیه برامنم دعا کن باردوممه

انشاالله تا چن روز دیگه خبر مثبت شدنت رو بدی و خوشحال شیم هممون😍😊

خداکنه رشد کنه ساک و جنین مشخص شه،واقعا روزهای اول بارداری پر استرسه

سلام عزیزم خوبی اوضاع چطوره دیگه نرفتی سنو

سلام جانم مرسی عزیزم دکترم گفته بود امروز برم سونو بدم ولی من میخوام هفته بعد برم...فقط استرسه مثلا امروز برم میگه یچیز تشکیل شد واسه دیدن یچیز دیگه هفته بعد بیا یسره میخوام هفته بعد برم شاید هم دوهفته دیگه😄🤦‍♀️

امروز وقتی به شوهرم گفتم یدونه ست ناراحت شد😄😄میگفت یدونه رو که ما خودمون میتونستیم بسازیم اینهمه خ ...

خوشحال شدم براتون😍ایشالا این نقطه کوچولو ک شوهرتون میگه ۸..۹ماه دیگ ۴کیلو شده اومده بغلتون

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀