2777
2789
عنوان

انتقال جنین موفق

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 106 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه عزیزم بتات چنده

مرسی جانم

انشاالله خبر مثبت شدنت رو بدی

صبح رفتم آزمایش دادم دوباره ۶۰۰ بود

رفتم مطب دکترم سونو شدم گفت اصلا چیزی مشخص نیس،۵شنبه هفته بعد بیا🤦‍♀️گفت تا ۵ شنبه هفته بعد فقط استراحت کن

برای خوراک چه چیزایی رو بیشتر رعایت کردی بعد انتقال و بعد پنج روز اول هم استراحت مطلق بودید؟

توضیح دادم عزیزم 

بعد ۵ روز در حد قدم زدن تو اتاق

شستن سریع ظرف تو سینک

جمع کردن ریخت و پاشی در حد چن دقیقه

بعدش چن روزش هم یواش یواش آشپزی هم‌ رفت کنارش

از خونه ولی اصلا بیرون نمیرفتم

سعی میکردم کمتر خم و دولا شم

وای عزیرم چد خوشحال شدم خدا نینیت رو سالم بزاره تو بغدت،برا منن دعا کن ماه بعد میرم برای انتقال انشاالله

تعلیق شدم تازه وارد نیستم،نی نی سایتی های عزیز محتاج دعاتونم😘😘

وای عزیرم چد خوشحال شدم خدا نینیت رو سالم بزاره تو بغدت،برا منن دعا کن ماه بعد میرم برای انتقال انشا ...

فداتشم قشنگم مرسی بابت دعای قشنگت،ازته دلم از خدا میخوام مامان شی خبرشو هم بهم بدی ذوق کنم😍

فقط بعد انتقال همیشه یه ملافه یا....رو شکمت بذار سرد نباشه چون جنین تو انکوباتور بودن و دماش ۳۷ تا ۳۸ درجه ست به اون دما عادت دارن و یهو شکم سرد نشه و بهشون شک وارد شه

امروز وقتی به شوهرم گفتم یدونه ست ناراحت شد😄😄میگفت یدونه رو که ما خودمون میتونستیم بسازیم اینهمه خرج کردم دوتاشه پرونده بارداری و....بسته شه چیه یدونه😄😄گفتم فعلا دکتر گفته همین یدونه خیییییلی ضعیفه هیچی هم دیده نشده فقط استراحتم کنم.میگفت واسه اندازه یه نقطه هی میگی شکمم کمرم اینجام اونجام درد میکنه😄😄خلااااصه حسابی خورد تو پرش😄😄😄😄

فداتشم قشنگم مرسی بابت دعای قشنگت،ازته دلم از خدا میخوام مامان شی خبرشو هم بهم بدی ذوق کنم😍

ممنونم عزیزم 

تعلیق شدم تازه وارد نیستم،نی نی سایتی های عزیز محتاج دعاتونم😘😘