2777
2789
نمیدونم توی گوگل هم سرچ کردم نوشته مرد بهردلیلی میتونه طلاق بده حتی تو بارداری

خودت رو نگران نکن و بچه رو نگه دار و از هیچی نترس عزیزم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه بیاد مهرش می افته تو دلش

شاید همسرت امادگی روحی پدر شدن را نداره یا از قبول این مسئولیت می ترسه

وقتی میگه بنداز بگو اما حیفه من که میدونم توبهترین پدرمیشی برای بچه مون 

اون میخواد بیاد تا مارا به هم بیشتر وصل کنه چرا بایدبندازمش؟

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شما که حقوق خوندی میتونه منو تو بارداری طلاق بده ؟

بله

راجع به هزینه های زایمان و نفقه توافق میکنید و بارداری مانع طلاق نیست

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
خودت رو نگران نکن و بچه رو نگه دار و از هیچی نترس عزیزم

از همه چیز میترسم حس غریبی دارم میدونم بخاطر بچه باید از کار و موقعیتم بگذرم و خونه نشین بشم از اونطرفم از عواقب سقط میترسم 

عزیزم ی سوال دارم اگه مادر نخواد حضانت بچه با کیه ؟ همسرم میگه با مادر

عزیزم قانونا تا هفت سال بچه با مادرهست 

چرا استرس بندازه پشت بچه ات باش 

من خودم دوتا پسردارم شاغلم ناخواسته یابهت ه بگن خداخواسته باردارشدم 

دوتا پسر محصل دارم همسرمم کارش یکجوره ساعتهاش چرخشی وخارج شهره یعنی خیلی روی کمکش نمیشه حساب کرد مادرومادرشوهرمم فوت شدند

خدا خواست باردار شدم دوباره

اصلا به اینکه سقط کنم فکر نکردم خداراشکر نیومده برکت اورده باخودش 

مهرشو تودل داداشها وهمسرم انداخته

بعد شما اولین بچه تونه میگی سقط کنم ؟

نه عزیزم به همسرت بگو خودم پشت بچه ام هستم 

لبخند بزن بگو توهم هستی

بهش بگو حداقل تا وقتی بچه دنیا بیاد باهم باشیم بعد اگر نخواستی میریم برای جدایی 

بچه بیاد مهرش تودلش می افته

نیفتاد مخواستینش بدین به یک خانواده ی بدون بچه 

الان همین پسر سوم من اونقدر خواهان داره 

اما مگه دلم میاد بدهم به کسی

مگه اینکه خودم نباشم

عزیزم به جدایی فکر نکن 

باهمسرتم بحث نکن 

بگو باهم زندگی می کنیم کارهای بچه با خودم 

من که از تونمیگذرم دلم میخواد ازتو یک یادگاری هم داشته باشم عشقم

از ماشین پیاده نشد خودم تنها با حال بدم رفتم ی ساعت و نیم تو درمانگاه تا نوبتم بشه بعد دکتر برام ازم ...

مرکز بهداشت نزدیک خونتون میتونی مجانی و زود بری ،،هر آزمایشی بخای راهنماییت کنن و اگه بتونن همونجا برات آزمایش و دارو نسخه میدن

جدا میخوای بیاری چیکار 

ک مثل توپ فوتبال پاسش بدین اخرم همون بچه بزرگ میشه میگ بیخود کردی منو اوردی تو این دنیا 

همسرت الان ذوق نداره مطمئن باش جای دیگ سرگرمه دیر یا زود یکاری میکنه طلاق بگیری

عزیزم میدونم الان خورده میشم ولی فردا برو سقطش کن 

اون بچه از الان از بین بره بهتر از اینه که فردا توسط شوهرت بی محلی بشه ، به حرف اونایی هم که میگن نه بذار دنیا بیاد شوهرت عاشقش میشه و دنیا بیار خودت بزرگ کن و....گوش نده مگه الکیه دست تنها بچه بزرگ کردن؟ هیچ معجزه ای رخ نمیده ، از اون گذشته من نمیدونم ازدواجتون چطوری بود ولی قشنگ معلومه شوهرت دلش با این زندگی نیست که می‌ترسه بچه بیاد نتونه طلاقت بده ، خلاصه به فکر خودت باش چون از الان معلومه زندگیت ته نداره ، مردا عاشق بچه هستن اگه دیدی مردی بچه نمیخواد بدون زن و زندگیشو دوس نداره همون‌جوری که زنی که شوهرشو دوس نداره نمیخواد ازش بچه داشته باشه 

بچه رو اگه دنیا بیاری سرگرم بچه میشی اونم میره واسه خودش عشق و حال و با این و اون تیک زدن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫