2777
2789
عزیزم نه هیچ وقت حرف جدایی نمیزد خودش پیشنهاد بچه داد دوماه اقدام کردیم همیشه بسم الله میگفت ولی این ...

خب ببین مشکل کجاست نمیشه شما هیچ مشکلی نداشته باشید همه چی خوب باشه یهو این همه تغییر کنه 

نه عزیزم مرد بی دلیل میتونه زنو طلاق بوه توی کروم هم خودم خوندم اره اگه دوست داری مادرشی اون حق ندار ...

درصورتی میتونه بی دلیل طلاق بده ک کلیه حق و حقوق زن رو پرداخت کنه.وگرنه اگه درخواست طلاق توافقی بده و تو بگی حقو حقوقمو میخوام تا زمانی ک حقتو نده نمیتونه طلاق بده و زندان میره.اگر از زن تست بارداری بگیرن و مثبت باشه تا بعد تولد بچه دادگاه حکم طلاق رو اجرا نمیکنه 

میمونی مااااات😵‍💫...یه اعتماد همه چیتو میگاااد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار ممکن الان میان میگن مادر نیستی درک نمیکنیاما خب من همیشه تصمیم آخر از رو منطق میگیرم نه ا ...

عزیزم شما که حقوق خوندی میتونه منو تو بارداری طلاق بده ؟

خب ببین مشکل کجاست نمیشه شما هیچ مشکلی نداشته باشید همه چی خوب باشه یهو این همه تغییر کنه

تا حالا با فردی که مشکل روحی داره و ارثیه از مادرش به ارث برده اشنائیت داری عزیزم ؟

میگه دادگاه سالی ی سکه میبره

اگه ثابت کنه ک اموالی نداره و شاهد بیاره و ثبت اسناد اصطعلام کنن هیچی ب اسمش نیست با توجه به درآمدش دادگاه قسط بندی میکنه.بعدشم سالی ۵۲ میلیون کمه مگه؟یه مو از خرس بکنی قنیمته.این احمق ۴ تا حرف شنیده داره زر میزنه نترس بابا طلاق ۲ سال طول میکشه.من مهرمو اجرا گزاشتم انقد طول داشت پشیمون شدم برگشتم

میگه وکیل میگیرم خودمو نمیبینی

بگیره.مهریه ب هیچ وجه بخشیده نمیشه باید پرداخت کنه در صورت ندادن میره زندان.حتی اگه تو دور از جون زنه بدکاره باشی باید مهرتو بده.راهی نداره.وکیل مث خوره پول میگیره مگه الکیه.بگو جم کن بابا بهتر طلاقم بدی.

شوهرم بهم گفت هری برو بیرون ۲ شب زدم بیرون تا صب تو خیابونا بودم صبم رفتم شمال خونه مادرم وکیل گرفتم واس یه بستن حسابش ۱۰ تومن گرفت با قرضو بدبختی جور کردم.وقتی برگشتم همشو از خودش گرفتم پس دادم تا د گو خوری نکنه بگه مهرتو بزا اجرا.از چی میترسی؟از من ک بی کس تر نیستی 

دادگاه بفهمه تو بارداری دهنشو سرویس میکنن.مگه الکیه.یارو رو با یه دختر میگیرن تا عقدش نکنه ول نمیکنن.تو بچه این اقا تو شکمته.اصلا خودت برو شکایت کن.بگو من شکایت میکنم ب جرم قتل نفس بیان ببرنت الدنگ