2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی تو قراره مامان بشی 

مامان های خوب اولین چیزی که به بچه هاشون یاد میدن دست به زانو زدن و یا علی گفتنه 

بردار تکیه گاهت رو از شوهرت.. 

بعدش میبینی محبت کردن بهش سخت هم نیس وقتی مستقل باشی از جهت روحی

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
شاید داره ب اشتباهش فکر میکنه شاید پشیمونه رو نداره بیاد بیرون اگ اومد بیرون از اتاق دیدی ارومه بهش ...

خودش اگه بخواد میره جوتبو میگیره میدونی تحقیرم کرد بهم گفت بی فرهنگ بی ادب هرچی از دهنش دراومد گفت میدونی از این ناراحتم که با همه چیزش ساختم این شد جوابم

اسی تو قراره مامان بشی مامان های خوب اولین چیزی که به بچه هاشون یاد میدن دست به زانو زدن و یا علی گف ...

عزیزم من با خدا معامله میکنم بچمو نگه میدارم خودم براش میرم سرکار و بهترین زندگی رو میسازم شوهرم بمونه و اون دنیاش

خودش اگه بخواد میره جوتبو میگیره میدونی تحقیرم کرد بهم گفت بی فرهنگ بی ادب هرچی از دهنش دراومد گفت م ...

امیدوارم عاقل بشه

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

شوهر خاله منم افسردگی داره اونم از نوع حاد طوری که چند ماهی یکبار دیگه هیچ دارویی روش اثر نداره 

بار زندگی رو دوش خالم هست

شاد نگه داشتن خونه

کمک به بچه هاش

الان دخترش خداروشکر خوشبخته

پسرشم دانشگاه شریف شاگرد ممتازه

اصلا فکر نکن اون بچه بدبخت میشه

اتفاقا باعث میشه از مادرش قدرت و توکل رو به ارث ببره

به خدا توکل کن .به خاطر یه مرد بی لیاقت جون‌ یه بچه رو نگیر من که تونستم‌ بچه رو بزرگ کنم تنهایی شما ...

عزیزم افرین به خودت افتخار کن پس منم تنهایی میتونم طلاق میگیرم خدا کنه بتونم برم سرکار و بچمو بزرگ کنم