2777
2789
اره عزیزم فقط ماه پیش خونریزیم خیلی کم بود دوروز شد نکنه بیشتر از ی ماه

خوب مگه بتا نرفتی تو بتا عددش میگه چند وقتته یا سونوگرافی بعد یک ماه گذاشته باشه یعنی ۸ هفته هستی تقریبی تو ۸ هفته دیگه تهوع و سردرد و علائم اولیه خودشو نشون میده شما احتمالا ببر ۴ تا ۵ هفته دارید

نه من بهش گفتم نمیندازم تو لیاقت پدرشدن نداری میخوای بری برو

ولی با راهکار من شاید هر دوشونو واسه خودت نگه میداشتی بچتم پدر هم داشت

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب هیییییییییچ عنوان سقط نکن...گناه بچه چیه...اتفاقای ک از سر من گذشت ده برابر حرفای شما بود...الان شوهرم دیوانه وار عاشق بچم...ب زمان واگذار کن همه چیز درست میشه...فقط کم نیار..و نترس هیچی نمیشه...بگو طلاقم بده بچمم بده...ببین چطور عقب نشینی می کنه..

چرا مخالف بارداری بود؟

سر مادرامون دعوامون شد من داستانم مفصله من بدنیا آوردمش ۷ سالگی همسرم خیانت کرد جدا شدیم ۳ ماه بعد دوباره ازدواج کردیم الان بعد از گذشت ۵ سال دخترم میگه بچه بیاریم همسرمم میگه تو بخوای میاریم نخوای نمیاریم منم نزدیک ۴۰ سالمه تجربه دعوا های مختلف طلاق خیانت قهوه‌ای چند وقته و ... رو تو شناسنامه ی زندگیم دارم

ب هیییییییییچ عنوان سقط نکن...گناه بچه چیه...اتفاقای ک از سر من گذشت ده برابر حرفای شما بود...الان ش ...

بهش گفتم اگه فردا میخوای طلاق بدی همین امروز طلاق بده و اینکه من واقعا از همه چیز میترسم حتی از مادرشدن

سر مادرامون دعوامون شد من داستانم مفصله من بدنیا آوردمش ۷ سالگی همسرم خیانت کرد جدا شدیم ۳ ماه بعد د ...

نه نیار عزیزم نزار دوباره اون خاطرات تکرار شن خدا همین ی دونه دخترتو برات حفظ کنه ادم خیانتکار کم پیش میاد سرش به سنگ بخوره اابته شدنیه اگه فقط خودش بخواد

عزیز شما ۳ تا ۴ هفته باردار هستی یعنی هنوز فقط ساک تشکیل شده هفته ی آینده زرده یکم بعدش پول و قلبش

زرده و پول یعنی چی ؟ و اینکه کی باید برم دکتر برای سونو قلب 

نه نیار عزیزم نزار دوباره اون خاطرات تکرار شن خدا همین ی دونه دخترتو برات حفظ کنه ادم خیانتکار کم پی ...

پدر شوهرمم هم بعد از ۳۰ سال زندگی مادر شوهرم رو طلاقش رو داد با ۳ تا بچه یچه ها الان ازدواج کردن مادر شوهرم تنهاست زیاد خونه ی من میاد نمیتونه شب ها تنها بخوابه پیش منم نیاد میره تهران خونه ی خواهرش مادر شوهرم به همسرم گقت طلاق اینو بده به درد نمیخوره

بهش گفتم اگه فردا میخوای طلاق بدی همین امروز طلاق بده و اینکه من واقعا از همه چیز میترسم حتی از مادر ...

خوب بهش بگو چرا علت اینکه منو نمیخوای چیه اگر منو نمیخوای چرا با من میخوابی چرا جلوگیری نمیکنی ببین درد اصلیش چیه

زرده و پول یعنی چی ؟ و اینکه کی باید برم دکتر برای سونو قلب

کیسه زرده (yolk sac)  اولین ساختار تشریحی است که در کنار ساک حاملگی شناسایی شده است. کیسه زرده با فراهم کردن مواد مغذی نقش مهمی در رشد جنین ایفا میکند، همچنین فعالیت های غدد درون ریز، متابولیکی و ایمنی بدن و رشد سیستم های گوارش و دستگاه تناسلی جنین را نیز بر عهده دارد.

با پیشروی حاملگی، کیسه زرده به طور مداوم از هفته 5 بارداری تا انتهای هفته 10 بارداری رشد میکند و پس از آن کیسه زرده به تدریج ناپدید می شود و پس از هفته 14-20 بارداری اغلب قابل تشخیص نمی باشد .

عزیزم بنظرم بچه رو سقط کن ولی بعدش جدا شو حتما اصلا با این آدم نمون تو دست تنهایی سختت میشه بخایی بچه بزرگ کنی تنها اگه خانواده ات حامی هستن که بحثش جداست ولی اگه تنهایی و همراهی نداری بنظرم بچه رو سقط کن و جدا شو چون برای خودت سخت میشه بعد ها امیدوارم هرچی به صلاحته همون بشه قلبم خودتو ناراحت نکن هر انسانی لایق فرشته ای مثل بچه نیست❤️