2777
2789
عنوان

کتونی سفید رو چجوری تمیز کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4871 بازدید | 134 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لعنت به سیف

لعنت به تبلیغات رو مختون

لعنت به سیف

لعنت به سیف

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

اینکه گفتم تبلیغ حامیان کودک کشی در سایتی که مختص مادران باردار و بانوان هست شده مایهٔ زشتی دین؟ زشت ...

سخن سنجی رو یاد بگیرید

***برای حرف زدن زمان و مکان بشناسید***

لحنتون رو مهربانانه تر کنید

اون وقت اوامرتون به دل و جان خواهد نشست

سخن سنجی رو یاد بگیرید***برای حرف زدن زمان و مکان بشناسید***لحنتون رو مهربانانه تر کنیداون وقت اوامر ...

انتقادی بود که عنوان شد.

لحنم به اندازه تبلیغش زشت نبود.

اتفاقا این عدم تطابق مکان و نوع تبلیغ باعث این انتقاد و اعتراض شد.

کاش سنجیده تر عمل می شد 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

از شب تا صبح بزار تو اب ولرم رو گرم توی تاید یا مایع ظرفشویی یا لباسی. و سرکه و نمک بمونه صبحم بنداز لباسشویی    اگه خیلی کثیفه یه دور هم با یه مسواک بدردنخور بکش روش چندباری و بنداز لباسشویی

من جوش شیرین و سرکه و پودر ماشین لباس شویی و اب رو ریختم تو یه لگن بعد با مسواک کهنه یکم رو لکه ها سابیدم یکمم گذاشتم موند توش تر و تمیز شد البته برا من مشکلی به جنسش وارد نکرد عالی بود 

سلام بهترین تمیز کننده صابون گلنار می‌باشد اول اونو به شکل پودر در بیارید بعد بند کتونی رو باز کنید و با اضافه کردن صابون رنده شده بندازید تو ماشین لباسشویی به مدت نیم ساعت شسته بشه بعد اونو بزارید پشت بخاری تا خشک شده بعد از خشک شدن یه اسپری سیلر براق کننده رو روش اسپری کنید از فاصله 20سانتی بعد خشک شدن بدید بپوشد ولی هر روز. که از پا درآورد با یه دستمال تمیز اونو دستمال کنید این کتونی دیگه کثیفی رو به خودش نمیگیره

واقعاااا ؟؟ اکسیدان؟؟ چه جالب باعث پوسیدن کتونی نمیشه؟

خیلی نمیزاری بمونه که همین آغشته شد نم نم شروع میکنی با مسواک روش میکشی و تمیزی کامل بعدشم با یه کهنه نم داری چیزی موادو برمیداری 🙂

خیلی نمیزاری بمونه که همین آغشته شد نم نم شروع میکنی با مسواک روش میکشی و تمیزی کامل بعدشم با یه کهن ...

من کفشایی که تست کردم همشون فوم بودن جنسشون یا یه از خانواده پلاستیک و چرم مصنوعی و هیچ مشکلی پیش نیومده،  اما اگه کفشتون چرم طبیعی هست انجامش ندیین این روش رو