2777
2789
عنوان

کتونی سفید رو چجوری تمیز کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4864 بازدید | 134 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا عاقبتتو بخیر کنهبا این لحن و بیان، هیچ دستاوردی جز نفرت پراکنی و دعوا و تفرقه نخواهی داشتو امیدو ...

این کاربر همیشه انقد تند و بد صحبت میکنه متاسفانه

بحث با الاغ ممنوع⛔️☺️مامان قرتی پسراام🩵💙

با تاید میشورم

خوب آب کشیش میکنم

بعد میندازم تو ماشین

مایع لباسشویی میریزم

بعدم ک تموم شد کفشارو درمیارم

لباسشویی رو میذارم رو تایم کوتاه و وایتکس میریزم تو ماشین ک قشنگ بعده شستن محیط لباسشویی ضدعفونی بشه 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

به به دیگه نی نی سایت زده تو کار بچه کشی.اسمش نی نی سایته اما محصولاتی رو تبلیغ میکنه که پولش تو جیب ...

طرفداران اسراییل و بچه کشی به کامنتت توپیدن، اما من میگم شیر مادرت حلالت.

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

طرفداران اسراییل و بچه کشی به کامنتت توپیدن، اما من میگم شیر مادرت حلالت.

عزیزین شما❤️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خودت خوب میدونی گل من

اره واقعا. معلومه کی خوشش نمیاد ، دیگه حرفی نیست چون همه چی واضحه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چرا همه چیو سیاسی میکنین شماها😂

عزیزم ما سیاسی نمیکنیم. سیاسی هست. وقتی من میتونم با خرید نکردنم شاید باعث بشم گلوله کمتری به کودکی اصابت کنه منطقی اینه خرید نکنم. 

باورم نمیشه عنوان تاپیک یکچیزه

پستاش چیز دیگه:/

یکسریا ساخته شدن فقط به انحراف بکشن همه چیو:/

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

اره واقعا. معلومه کی خوشش نمیاد ، دیگه حرفی نیست چون همه چی واضحه

بدا به حال حقی که امثال شما خواهانش باشن

امام صادق ع فرمودند مایه زینت دین ما باشید، نه مایه زشتی آن

یکم رو نرمی و لطافت بیانتون کار کنید که تاثیر مثبت بذارید

بدا به حال حقی که امثال شما خواهانش باشنامام صادق ع فرمودند مایه زینت دین ما باشید، نه مایه زشتی آنی ...

اینکه گفتم تبلیغ حامیان کودک کشی در سایتی که مختص مادران باردار و بانوان هست شده مایهٔ زشتی دین؟ زشتی این هست که در اینمورد سکوت کنی یا ازشون دفاع کنی. شدم خاله خرسه؟ دنیا محصولات ساخت اسرائیل رو تحریم کرده حالا اینجا گفتن ازشون ادمو تبدیل به خاله خرسه و خشونت و زشتی میکنه، 

همون امام صادق علیه السلام میفرمایند:

«هر که  کند، و هر که یاری ظالم کند، و هر که راضی به  او باشد، هر سه ظالمند و در  شریک‌اند»