2777
2789
عنوان

کتونی سفید رو چجوری تمیز کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4834 بازدید | 134 پست
سیف امتحان نکردم ولی خمیر دندون با جوش شیرین قاطی میکننم و با برس زیر باهاش کفش میشورم.

این ترکیب معرکست 

و تضمینی جوابههه

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

چرا از ظهرتاحالا این تاپیک هست تو بروزرسانی ها😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به به دیگه نی نی سایت زده تو کار بچه کشی.

اسمش نی نی سایته اما محصولاتی رو تبلیغ میکنه که پولش تو جیب اسرائیلی های بچه کش میره.

نی نی سایت، چه تناقض تلخی است بین اسم و رسمش😞😞

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
به به دیگه نی نی سایت زده تو کار بچه کشی.اسمش نی نی سایته اما محصولاتی رو تبلیغ میکنه که پولش تو جیب ...

خدا عاقبتتو بخیر کنه

با این لحن و بیان، هیچ دستاوردی جز نفرت پراکنی و دعوا و تفرقه نخواهی داشت

و امیدوارم هدفتم این نباشه...

خدا عاقبتتو بخیر کنهبا این لحن و بیان، هیچ دستاوردی جز نفرت پراکنی و دعوا و تفرقه نخواهی داشتو امیدو ...

😳😳😳😳.

تفرقه؟ نفرت؟ دعوا؟ تفرقه بین کی؟ 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سیف امتحان نکردم ولی خمیر دندون با جوش شیرین قاطی میکننم و با برس زیر باهاش کفش میشورم.

منم اینکارو میکنم 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫