بچهها من دخترم فقط کتونی سفید میپوشه و هرروزم باید بشورمشون ولی بعد از دو سه بار که میشوری دیگه انگار لکه ها میمونن روی پارچه و کفش کدر میشه شما چه شوینده ای استفاده میکنین واسه شستن کفشا و کتونیای سفیدتون؟ چیزی میشناسین؟ یکی از دوستام بهم گفت سیف میزنه ولی نمیدونم خوبه استفادش برای کفش یا نه خراب نشه ؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سیف امتحان نکردم ولی خمیر دندون با جوش شیرین قاطی میکننم و با برس زیر باهاش کفش میشورم.
منم اینکارو میکنم
مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻♀️ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫