2777
2789
عنوان

خانوما یک لحظه بیاین

630 بازدید | 81 پست

سلام میخوام گواهینامه ماشین بگیرم، اتباع هستم  به اتباع افغان گواهینامه میدن ؟ اگر میدن چه مراحلی رو باید طی کنم؟

ممنونم از راهنماییتون🙏

آره میدن ،برید تو کشور خودتون،قشنگ گواهینامتو بگیر،اینجا مال شما نیست

درسته اینجا کشور من نیست ولی من یک انسان هستم و قانونی اومدم و حق دارم اینجا زندگی کنم و از امکانات اینجا خودم و بچه هام نهایت استفاده رو بکنم چون واسه هر چیزی داریم پول میدیم😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته اینجا کشور من نیست ولی من یک انسان هستم و قانونی اومدم و حق دارم اینجا زندگی کنم و از امکانات ...

ولی انشالله جوری که بوش میاد قانونی وغیر قانونی ،باید تشریفتونو ببرید بنزین لیتری 560هزار بخرید ،واقعا شما نگاه نمی‌کنید ما برای خودمونم هیچ منابعی نداریم،چطور روتون میشه

ولی انشالله جوری که بوش میاد قانونی وغیر قانونی ،باید تشریفتونو ببرید بنزین لیتری 560هزار بخرید ،واق ...

قانونی ها هیچ جایی نمیرن خودم موافق هستم غیر قانونی ها باید برن ولی تکلیف قانونی ها چی میشه؟ منابع دارید من مطمئنم به قدری دارید که ما هم استفاده کنیم 😏

درسته اینجا کشور من نیست ولی من یک انسان هستم و قانونی اومدم و حق دارم اینجا زندگی کنم و از امکانات ...

ماهم میدونیم انسانید ،ولی چرا شما باید از یارانه آب و برق و گاز ما استفاده کنید،شغل بچه‌های ما رو شما بگیرید،خونه‌ای که باید ما ارزون اجاره کنیم شما باعث شدی که گرون‌تر بگیریم،صف های  بیمارستان فقط شمایید

تشریف ببرید مانند مردم لبنان و سوریه کشور خودتونو آباد کنید،تو تمام دنیا میگن فقط و فقط افغانی‌ها فرار کردن،و کشور شونودو دستی دادن به طالبان،به خدا خانم قصدم توهین نیست فقط بیدار بشید شما باید هرچه سریع‌تر برگردید

ماهم میدونیم انسانید ،ولی چرا شما باید از یارانه آب و برق و گاز ما استفاده کنید،شغل بچه‌های ما رو شم ...

ما داریم واسه همه چیز پول میدیم فکر نکنید که مجانیه!!!!! منم قصد توهین ندادم تا وقتی که بهم بی احترامی نشه شما به بچه آوردن ما چکار دارید این همه ایرانی رفتهن ترکیه چی اون هارو حساب نمیکنید؟؟؟؟؟ فقط زورتون به مهاجرین افغانستانی رسیده؟ ما افغانستانی ها داریم واسه نفس کشیدنمون پول میدیم و همه داریم پا به پای هم کار میکنیم یک ایرانی میاد کارگری کنه؟ نه بعدشم راجب افغانستان وقتی نمیدونی اطلاعات غلط نده شما تاحالا راجع به لشکر فاطمیون چیزی شنیدی ؟ 

قانونی ها هیچ جایی نمیرن خودم موافق هستم غیر قانونی ها باید برن ولی تکلیف قانونی ها چی میشه؟ منابع د ...

انشالله ،یه روز تو کشور خودت از خواب بیدار میشی ،ومیری تا شب توصف یک دونه نونی 

یادم رفت اونجا حق نداری بیرون رفته کنی،یه هفته پیش مردم سوریه فکر نمیکردن امروز آزاد شده باشند ،نوبت ماهم خواهد آمد🤓 

ما داریم واسه همه چیز پول میدیم فکر نکنید که مجانیه!!!!! منم قصد توهین ندادم تا وقتی که بهم بی احترا ...

بله ،به خاطر کشور خودشون و اعتقادات خودشون تو سوریه جنگیدن،ما باید تاوان بدیم

ماهم میدونیم انسانید ،ولی چرا شما باید از یارانه آب و برق و گاز ما استفاده کنید،شغل بچه‌های ما رو شم ...

افغانی غلطه چون واحد پولمونه 

افغانستانی یا افغان درسته خوشتون میاد ما به شما ها بگیم ریالی😒

ما داریم واسه همه چیز پول میدیم فکر نکنید که مجانیه!!!!! منم قصد توهین ندادم تا وقتی که بهم بی احترا ...

خانم ایرانی‌ها ی ساکن ترکیه و آمریکا و کانادا،

همشون تاجر پزشک و جز مرفه‌ترین قشر ایرانن که میرن،مالیات‌های بسیار سنگینی پرداخت می‌کنند،نان را دونه‌ای ۱۰۰۰ تومان،و بنزین را لیتری ۳۰۰۰ تومان نمی‌خرند

افغانی غلطه چون واحد پولمونه افغانستانی یا افغان درسته خوشتون میاد ما به شما ها بگیم ریالی😒

ما خودمون میاد تا آخرین لحظه نبینیمتون،واقعا به امید روزی ایران فقط ایرانی باشه شماهم شجاع و دلیر باشید برید کشور خودتون ،الان ترامپ اومده و تمام مهاجرای قانونی و غیرقانونی اداره اخراج می‌کنه

مطمئن باش کشور بعدی ایرانه

خانم ایرانی‌ها ی ساکن ترکیه و آمریکا و کانادا،همشون تاجر پزشک و جز مرفه‌ترین قشر ایرانن که میرن،مالی ...

افغان ها هم میان ایران دارن کار میکنن و نون حلال در میارن واسه زن و بچشون و اکثریتشون هم در دانشگاه ها و مدارس ایران تحصیل میکنن هیچ ایرانی هم نمیتونه مانع این بشه به زودی معلمان افغانستانی در ایران درس میدن و به عنوان معلم کار خودشون رو شروع میکنن 😏