یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دارن برق مردمو قطع میکن،خوب شما فکر کنید اگه اینا برن،این همه انرژی گرون حروم اینا نمیشه،بیلیاقتهای نمک نشناس،بنزین تو کشور خودشون 500,6000 هزار تومنه و چیزی به عنوان گاز و حتی برق اونجا وجود نداره،سال به سال به جز نون هیچی نمیخورن الا اومدن واسه ما بلبلی میکنن و پرچم به من نشون میدن
مال این گ..خوردنا نیستن تو خواب ببینن که یک وجب از اینجا مال اونا شه 😂 فعلا که خیلیاشون رفتن به امب ...
نزدیکه نزدیک ،بعد فقط ایران نیست از اینا متنفره نگاه کن پاکستان،تمام اموال شونو مصادره کرد،و با تیک پا بیرونشون کرد،تو آمریکا و آلمانم همشونو بیرون کردن چون بلد نیستند مثل آدم رفتار کنند
یه روز تو صف بانک بودم،دوتا خانم اومدن از این افخونیها بودند با خدا قسم دندون همدیگرو شکستند،یعنی قشنگ انگار داعشی بودن،انسانیت سر اینا نمیشه فقط باید کتک بخورن