2777
2789
عنوان

خانوما یک لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 81 پست
ما خودمون میاد تا آخرین لحظه نبینیمتون،واقعا به امید روزی ایران فقط ایرانی باشه شماهم شجاع و دلیر با ...

به همین خیال باش افغان ها هیچ جا نمیرن و تا آخرین لحظه اینجا میمونن دیدی که چشم به هم زدی و کشورت افتاده دست ما افغانستانی ها😏

افغان ها هم میان ایران دارن کار میکنن و نون حلال در میارن واسه زن و بچشون و اکثریتشون هم در دانشگاه ...

ولی جوری که بوش میاد باید برید و تا آخر عمرتون تو خونه باشید،چون طالبان نمی‌ذاره برید بیرون،مدرسه  نه مکتب درضمن تو افغانستان  دخترا حق ندارند درس بخونن،پس پزشکان هم خونه نشینن،سال دیگه نو ماهه که رفتی ،بقچه ببند افغانی ✋😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما خودمون میاد تا آخرین لحظه نبینیمتون،واقعا به امید روزی ایران فقط ایرانی باشه شماهم شجاع و دلیر با ...

م ما خودمون دیگه مهمان نیستیم هم وطن شما هستیم و تا آخرین لحظه هم میمونیم و شما هارو برادرای خودمون میدونیم 

م ما خودمون دیگه مهمان نیستیم هم وطن شما هستیم و تا آخرین لحظه هم میمونیم و شما هارو برادرای خودمون ...

مچب برادر ما عراقی ها ولبنانیهایی هستند که مشغول دفاع از خاک وناموسشون هستند ،مابرادر بی غیرت وفراری نمیخایم 

شمع کارگر مایی 

ولی جوری که بوش میاد باید برید و تا آخر عمرتون تو خونه باشید،چون طالبان نمی‌ذاره برید بیرون،مدرسه ن ...

اگه میخواستی بفهمی تا الان میفهمیدی با این نوع طرز حرف زدنت متوجه شدم از یک خانواده نژاد پرست هستی و سطح فکر پایینی داری خواهرم معلمه و داره به بچه های ایرانی درس میده اون ها هم از خداشونه  تو بمون و یک عالمه کینه و خشم ببینم به کجا میرسی