2777
2789
عنوان

برادر شوهرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 84771 بازدید | 429 پست
مغزم درد میکنه بخداسابقه داشته فک نمیکرده دختره زیر ۲۰ باشه دیده زیر بیسته بخاطر دخترمون دوست نشده ب ...

عجب هرزه ایهههه 

حیف اسم پدر 

خوبه خودش دختر داره 

بگو این کارا چیه مگه پسر ۱۷ ،۱۸ ساله ایی راه میوفتی تو کوچه خیابون به دختر مردم شماره میدی 

عضو اتحادیه ما بشید

https://B2n.ir/d09661

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول دارماقا برا من زرنگه و سگ بیرون نرو ب خودت نرس با کسی حرف نزن و و و

ذات مرد کلا تنوع طلبه اما باید کنترل شه مرد خوب و اهل زندگی کم شده

بعد خودشون همجنسشون میشناسن زنو محدود می کنند 

مرد هوول وقتی ی گوشی دستش بیفته فکر میکنه مجرده هر غلتی دلش بخواد بکنه عضو برنامه دوست یابی میشه برا خوابوندن هوسش

وقتی عرضه‌ زیاده دخترا درخواست هر نری قبول می کنند مردا هم یاغی میشن 

برگرد ب همون دختر شاد قبلیت ک حسابی ب خوش می‌رسید شیک می‌پوشید حرف منو یادت بمونه مرد جماعت باید عین ...

سلام عزیزم یه سر به تایپیکهای آخر من میزنی به نظرت تو این شرایط چه کار کنم؟ 

برگرد ب همون دختر شاد قبلیت ک حسابی ب خوش می‌رسید شیک می‌پوشید حرف منو یادت بمونه مرد جماعت باید عین ...

یعنی باید چکار کنی میشه به منم یاد بدی ....منم شوهرم خیلی بده بچه میخواد بااینکه یه دختر دارم....منم گفتم اگه بچه می خوای باید اخلاقت و خوب کنی و مهربون بشی و باشگاه بزاری برم و خرجم کنی ولی این میگه نه  و من همینی که هستم و اذیت کردناش برای تحت فشار گذاشتن من روز به روز زیاد تر میشه حتی جایی من و نمیبره.... هر روزم شده اشک .... خب خودم می‌دونم اگه  راضیم بشم برای بچه این اذیت هاش کم نمیشه

یعنی باید چکار کنی میشه به منم یاد بدی ....منم شوهرم خیلی بده بچه میخواد بااینکه یه دختر دارم....منم ...

لطفا مقاومت کنید کسی رو میشناسم که با دو تا بچه دوقلو 8 ساله دیگه نتونسته شوهرشو تحمل کنه و در حال طلاقه ادمای این مدلی به مرور زمان بدتر میشن ممکن هم هست ادم بشن ولی .... وقتی بچه ها تعدادشون زیاد میشه دیگه هیچکاری نمیتونی بکنی 

خیلی بی لیاقته۵ سال دوس بودیم خیر سرمون با عشق ازدواج کردیم دوتا دسته گل داریم همه دوست فامیل حسرت ز ...

دقیقا همین """"هر چی میگه نه نمیگم هر کاری میگه میکنم"""" باعث میشه تبدیل به موجود مغلوب میشید مردا یجوری این که نباید حس کنن طرف مقابل ضعیف وگرنه گرگ میشن برای خودتون ارزش قائل باشید و خودتون رو اینقدر مقابل دیگران حتی شوهرتون بی دست و پا و زبان بسته نکنید اخه چرا باید ینفر بشه غلام حلقه به گوش یه نفر دیگه رابطه دو نفره تمام مسئولیتها تمام مداراها فداکاریها درخواست ها زورگویی ها و غلوب شدن ها باید مساوی نصف شده باشه وگرنه طرف مغلوب دیر یا زود به شکل وحشتناکی میبازه توصیه میکنم به فکر قوی کردن و مستقل کردن شخصیت خودتون باشید اولین و اخرین راه حل در مقابل چنین مردهایی فقط همینه 

اره اوناروهم تو لبتابم دارمپرینتاشم دارم

پلیس فتا فوق العاده سریع به موارد اینطوری رسیدگی میکنه گوشیشو بردار قایم کن زنگ بزن 110 بیاد صورت جلسه کنه ببین چه پدری ازش درمیارن تمام پیامها تمام فعالیت دنیای مجازی همه بررسی میشه توسط پلیس فتا

عکسا کوشن؟

بزودی به لطف خدا اینجا تیکر نصب میشه😍               دیدین شد😍😍به لطف خدا منم به خواستم رسیدم❤️🤲🏻خدایا شکرررررت.                                             شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹