2777
2789
عنوان

برادر شوهرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 89101 بازدید | 429 پست
خب عمو داره؟مادرشوهرت چجوریه؟که بری بگی

عمو ایناش هیچکدوم وسط نیستن کلا

حرف شنوی از هیچ خدایی نداره

مامانشم احتمالا فهمیده 

چون رفته اونجا

حالا شاید گفته بخاطر ماشینم اومدم نمیدونم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو اگه چیزی نیست از این به بعد منم انجام میدم .تو هم به خودت برس

این حرفو بزنم خونم حلال شدس

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آفرین اصلا حذف نکنی

ن چتاشونو عکسای دخترارو پرینتاشونو همه رو دارم

عمو ایناش هیچکدوم وسط نیستن کلاحرف شنوی از هیچ خدایی ندارهمامانشم احتمالا فهمیده چون رفته اونجاحالا ...

ببین دستشو رو کن 

هرچقدر حرف شنویی نداشته باشه به جهنم

حداقل می فهمن چه هیولاییه

یه دختر خوب😂😍

اسی بزار

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

خیانتش فقط در حد پیامه؟یا بیشتر

قبلا بیشترم بوده

چون گردن نگرفته بود منم بخاطر بچه هام کوتاه اومدم خداییم ک دوسش داشتم

الانم تن و بدنم یخه میترسم از نبودش اما خستم

قبلا بیشترم بودهچون گردن نگرفته بود منم بخاطر بچه هام کوتاه اومدم خداییم ک دوسش داشتمالانم تن و بدنم ...

عزیزم فاصله عشق و تنفر به مو بنده

تو دوسش داری ولی اون ذره ای احترام قائل نیست برا خانوادش

دارم میگم که بیدارت کنم

از دل نگیر 

امیدوارم دلتو نشکسته باشم

یه دختر خوب😂😍
قبلا بیشترم بودهچون گردن نگرفته بود منم بخاطر بچه هام کوتاه اومدم خداییم ک دوسش داشتمالانم تن و بدنم ...

چون میبینه بهش وابسته ای طغیان میکنه یه بار تا تهش بری که جدا میشم آدم میشه

ببین دستشو رو کن هرچقدر حرف شنویی نداشته باشه به جهنمحداقل می فهمن چه هیولاییه

بنظرم زمانی باید دستشو رو کنه ک استارتر بخواد جدا شه

وگرنه زن و بچه اش کنارش باشن و قبح این مسئله زشت واسش بریزه دیگه بدتر میشه

عزیزم فاصله عشق و تنفر به مو بندهتو دوسش داری ولی اون ذره ای احترام قائل نیست برا خانوادشدارم میگم ک ...

دل منو اون شکسته گلم.حرفات حقه

منی ک از ۱۴ سالگیم باهاشم دارم دیوونه میشم