جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یه پسر هم تو فامیل ما ضربه مغزی شد متاسفانه فوت شد . بله اونم میدونم
خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش میکنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .
خدا رحمتش کنه ولی داداش خودمم تصادف کرد ضربه مغزی شد یک هفته تو کما بود ولی خداروشکر بعدش بهوش اومد ...
قربونت عزیزم البته من نمیشناختمش پسره رو
خدا حفظ کنه داداشتون رو خداروشکر
خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش میکنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .
خدا ب دل مادرش رحمی کنه و صحیح سالم مرخص بشه ولی من صبح ها کپسرممیبرم میبینم خیلی بد از خیابون رد ...
منم دخترام مدرسه شون کوچه روبه رویمونه،ولی کوچه مثل خیابون میمونه ویه کانال اب وسطشه،اگه بدونی ماشینا چطور رد میشن،گاهی باید ۱،۲دقیقه وایسیم تا بتونیم رد بشیم،بدتر از اتوبان،همه میگن مدرسه که نزدیک چرا خودت میبری،میگم رد شدن از این خیابون اونم اول صبح که همه خواب الودن و عجله دارن کارخطرناکیه بایدخودم ببرم که خیالم راحت باشه