2777
2789
عنوان

بیاین از کاربرا هایی که خوشتون میاد تگ کنین 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 248 پست

@عکوری_پکوری_سابق    

توام بیا جانم۰🥰

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دفعه اولمه 😏 همیشه اول باید خودتو دوست داشته باشی اولویت اولت خودت باشه بعد دیگران 😂

زیادی از خودت خوشت میاد 

میومدی تاپیک جرات حقیقت ملکه چند تا سوال ازت میپرسید 😂

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

@ابروکمونی۲ @محب_المهدی @فداش،بشمه،منههههه @far7 0@نگو_پشمام_بگوچه_جالب‍ @raha__145‍ ‍ ‍ ‍ 5@خانو ...

اخخخخ قلبم😯😍😍😘😘😘😘😘😘

مذکر جماعت با من در نیفته حوصلشو ندارم حالشو میگیرمنگی نگفتی   کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان               جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

بوس😘

چلپپپ

مذکر جماعت با من در نیفته حوصلشو ندارم حالشو میگیرمنگی نگفتی   کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان               جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

از انگشت @چرچیلم خوشم میاد🤣❤️

☹☹☹☹باشه🚶‍♀️بیا انگشتمو قط کردم برای تو باشه☝🏻حالا که ازش خوشت میاد

اما من همه ی وجودت رو دوست دارم🧡🧡🧡🧡

دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤