2777
2789
عنوان

شوهرم یک ساله پسرمو ندیده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 192334 بازدید | 296 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چی .چون خیلی منو بچمو عذاب داد خیلی من سنی نداشتم .۱۹پسرم دنیا اومد ۲۳سالم بود دیگه اومدم خونه با ...

خوش بحالت ک خانواده ات باهات همکاری کردن 

من موقع طلاقم چون فامیل بودیم مامانم همدست خانواده شوهرم بود خودش بزور منو داد ب اونا 

شوهرم معتاد و فاسد بود جدا شدم دخترمو ازم گرفتن مادرشوهرم از قبل طلاقم میگفت دخترت مال منه 

مامانمم گفت اگ بچتو بیاری میندازمت بیرون 

منم ۲۳سالم بود فقط 

ن پول داشتم ن سرپناهی

وا این چه طرز فکریه بعضی ناپدریا از خود پدر بهترین

متاسفانه واقعیته، نه اینکه ناپدری یا نامادری خوب پیدا نشه اما خییییلی تعدادشون کمه. نمیتونی هی کیس های مختلف و تو آزمون و خطا قرار بدی، بلکه یه روز یه آدم خوب پبدا بشه که هم همسر خوبی باشه، هم پدر خوبی. الان طرف واسه بچه ی خودش پدری نمیکنه. جوونها بی مسئولیت شدن، مسئولیت بچه ی خودشون و گردن نمیگیرن، چه برسه بچه ی مردم. وضعیت اقتصادی افتصاحه، هزینه ها سرسام آوره. طرف ممکنه زورش بیاد خرج بچه ی مردم و بده. میخواد بشینه سر سفره، لقمه ی بچت و بشماره. چطور دلت میاد؟؟؟ از طرفی بیمار پدوفیلی ام به طرز وحشتناکی زیاد شده. عزیزم نذار این بچه ببشتر از این آسیب ببینه. تو به عنوان مادر موظفی بچت و اولویت زندگیت قرار بدی. چون اون به میل خودش به این دنیا نیومده. اینارو با لحن بد نخون، خواهرانه گفتم. موفق باشی🌹

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

آره من نمی‌خواستم بچه این وسط ضربه بخوره

شاید خبر مرگش مرده

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
ببین تو میگی پدر ادم از مرد جماعت انتظار نداره ولی فکر کن زنداداش من بچه ی ۶ ماهشو گذاشت طلاق گرفت و ...

منم یکی راشنیدم زنه تو بیمترستان بعد تولد بچه رفته و دیگه بعد 7_8 سال نیامده سراغ بچه اش.

دیگه بخت اولت اون در اومدهالآن با یک بچه دیگه چه انتظاری داری؟؟؟نا پدری قوز بالا قوز میشه برای او ...

چقدر تلخ صحبت میکنی چقدر حرفات انرژی منفی میده 

حالا یه بار اشتباه کرده زندگی که به آخر نرسیده انقدر فرت براش پیش بیااااد بعدشم همه ی ناپدری ها که بد نمیشن 

5 سالش

من ۳۷ سالمه از لحظه ی تولد تاهمین الان پدرم منو ندیده ،اگ پدریا خانواده اش از بغلم رد بشن همدیگرو نمیشناسیم.بجاش مامانم چیزی برام کم نذاشت ک بفکر پدر یا پیداکردنش باشم ..جاشو خودت پر کن ..سخته ولی شدنیه ..مراقب باش فقط از محبت زیاد و آوانس دادن هات لوس بار نیاد ک بعدا اذیت میشی..اونم ن دل داره ن احساس ..بیخیال خدای بچه ی شمام بزرگه ...❤️

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

ببخشیدا خداتم شکرکن بچه دستته، باباشم سراغشو نمیگیره.هزارتا صدقه هم بده هرشب دو رکعت نمازشکرهم بخون...اگه جای منه بدبخت بودی چی؟؟ بخاطری ک بچه هامو ازم میگیره،نمیتونم طلاق بگیرم.... دلم خونه، خیانت میکنه، دست بزن داره. فحاشی میکنه، کل خانوادشون حتی میان باهام دعوا و سروصدا، همش پدرمادرش پشت پسر نادونشون هستن، تو شهر غریب زندگی میکنم تکو تنها... شوهرم خیییلی پولداره ولی خسیس. دریغ از یک هزاری. برا زنهای بدکاره طلا،خونه،ماشین میخره من حتی حق اعتراض ندارم میگه بچهارو ازت میگیرم اگه اقدام ب طلاق کنی... برو هزاربار شکرخداکن بچه ات پیشته.. من بچه هام کوچیکن ولی باهمون حال آرزوی مرگ پدرشون رو دارن... دخترم۴ساله.پسرم۷ساله.

من راضی بودم بچه هام پیشم باشن بتونم راحت طلاق بگیرم گور همچین شوهری هم کرده