2777
2789
عنوان

شوهرم یک ساله پسرمو ندیده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 192334 بازدید | 296 پست
خوش بحالت ک خانواده ات باهات همکاری کردن من موقع طلاقم چون فامیل بودیم مامانم همدست خانواده شوهرم بو ...

ببخشیدا ولی خدا از مامانت نگذره ک برات مادری نکرده مثه نامادری ها بوده... میشه بگی الان چی شد؟؟بچه تو میتونی ببینی؟؟؟خدا شوهرو مادرشوهر و مادرت رو نزد؟؟؟ چقد ازین ماجرا میگذره؟؟  

ببخشیدا ولی خدا از مامانت نگذره ک برات مادری نکرده مثه نامادری ها بوده... میشه بگی الان چی شد؟؟بچه ت ...

۱۳ سال میگذره مامانم خودخواهه فامیل پرسته فامیلای خودشو دوسداره بابام میخاست طلاقش بده اینم سریع منو خواهرم تو سن کم داد ب فامیلای خودش تا سر بابام گرم داماد و نوه بشه 

خواهرم بدجنسه و اهل رقابت باهام بود ولی خدایی اونم حروم شد خشگل بود زن ی بی پول سطح پایین شد عقده ای شد کنار شوهرش دوست پسرم داره 

منو معدلم ۱۹ونیم بود التماس مامانم کردم بزاره برم تجربی لج کرد دختردایی ات رفته ریاضی تو هم باید بری ریاضی 

باز شدم ۱۷ سال کنکور بزور منو داد ب نوه خالم هرچی التماسش کردم گفت باباتو راضی کردم حق نداری حرف بزنی 

اونا هم دیدن مامانم باهام دشمنه تو سرم میزدن هم شوهرم علنی خیانت می‌کرد کتکم میزد مامانم میگفت فقط طلاقش نده بزنش بکشش ولی طلاق نده آبرومون تو فامیل نره💔

الانم بهش گفتم هرگز حلالت نمیکنم 

دخترم پیش مادرشوهرم بزرگ شده شوهرمم پی عیاشی بوده هربار گفتم ببینمش نذاشت گفت باید زنم بشی تا بزارم 

بعد من دوبار زن گرفت اوناروهم طلاق داد 

یبار دخترم ۸سالش بود گفتم باشه دوباره زنش شدم ولی با حق طلاق بدون مهریه 

یکسال فقط تونستیم زندگی کنیم بدتر از قبل شده بود خیانت کتک تهمت شکاک بود بازم مواد مصرف می‌کرد دیدم دخترم لنگه مادرشوهرم شده پی پسربازی درس نمیخونه 

تربیتش از دستم دررفته بود چون تا حرف میزدم ب باباش میگفت ببرتش خونه مادرشوهرم اونجا آزاد بود دنبال حرفهای راجع ب پسرها با دخترعمه هاش بود 

دوباره جدا شدم یبار ۹۸گفتم بزار ببینمش ک نذاشت برای زجر دادنم فیلم از دخترم تو واتساپ میفرستاد ولی اجازه دیدن نمی‌داد 

یبار پارسال گفتم مادرم فرستادم در خونشون 

بچه رو پر کرد بهم توهین کنه 

دیگ ولش کردم الان ۱۸سالشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن دایی منم دوساله جدا شده توافقی جدا شدن بدون درگیری،پسرشو که نه سالشه نمیاد ببینه داییم هرچی میگه بیا ببین تولدش زنگ بزن برو دم مدرسه گاهی بیفایدست،همش میگه ولش کن بزار تاوان اشتباهاتو بدی عبرت بگیری یا میگه من بخاطر تربیتش میگم که دلتنگم نشه خودت بزرگش کنی.اخرم رفت یه شهر دیگه.این بچه طفل معصوم دیگه چهره مادرش ازیادش رفته تلفنی گاهی حرف میزنن

۱۳ سال میگذره مامانم خودخواهه فامیل پرسته فامیلای خودشو دوسداره بابام میخاست طلاقش بده اینم سریع منو ...

ای جانم.تو چقد مظلومی..بدتر ازمن...منم زندگیم زهرماره. فقط دارم بخاطر بچه هام زندگی میکنم وگرنه شوهرم هم خیانتکاره،هم خسیسه، هم دست بزن داره.. حتی نذاشت با مدرک لیسانس برم سرکار.. ۳۰ سالمه ۱۲ ساله از عمرمو گذاشتم تو این زندگی.. بچه هام بزرگتر بشن از آب و گل دربیان بعد یه فکری کنم بحال خودم.. تو هم دختر۱۸ساله ات ک قدرتو نمیدونه ولش کن لیاقتش همون مادرشوهرته ک عقلی ندارن. بلدبودن پسرخودشون رو تربیت میکردن. تو غصه خودتو بخور گلم. دیگه کاریه ک شده از دست تو کاری برنمیاد تمام تلاشتو کردی .نشد...  

ای جانم.تو چقد مظلومی..بدتر ازمن...منم زندگیم زهرماره. فقط دارم بخاطر بچه هام زندگی میکنم وگرنه شوهر ...

پارسال گفتم بزاره بیاد از شناسنامه اش کپی بگیرم تا ب این بهانه یکم ببینمش 

نذاشت مامانم رفت در خونشون دخترم اول گفت بابانمیزاره ولی 

بعد گفت خودم نمیخام 

تلفنی با مامانم گفتم بهش بگو مادرته ۹ماه تو شکم داشته شیرت داده ۴سال بزرگت کرده بیا یبار ببینمت😭نیومد گفت اونا ب اینک ۱۵ساله ولم کرده در 

گفتم تازه شده ۱۲سال کجا ۱۵سال بعدم منک اومدم ۸سالگیش تا ۹سالگیش خودش با خبرکشی منو ب کتک داد باباش منو زد لبم و دندونم پرخون شد هر خبری رو از خونمون ب مادرشوهرم میگفت 

اولش گفتن بخاطر بچت برگرد زیردست نامادری نیفته برگشتم بعد دوسه ماه دیدم بچم هرروز خونه مادرشوهرمه آخر هفته ها باغ اوناست اصلا پیش من نیست با این کلک منو ب شوهرم چسبونده بودن اونم ک هی میگفت ی پسر برام بیار یواشکی همزمان داشت خیانت می‌کرد تو گوشیش دیدم اعتراض کردم کتکم میزد بعد شروع کرد ب تهمت زدن ک من حواسم از خیانتاش پرت بشه 

خ ظلم کردن  

لطفا برام دعا کن بتونم ب زندگیم سرو سامان بدم ممنون میشم❤️🙏ب دعای بقیه خ اعتقاد دارم عزیزم

به نظر من با یک مشاور صحبت کن و مشورت بگیر . مثلا دکتر بهزاد چاوشی به نظر منطقی و باسواد میاد و مشاوره غیر حضوری هم داره. پیج اینستا هم داره که اگه پست هاش و ببینی شاید موارد مشابه شما هم داشته باشه که راهنمایی کرده. شاید توصیه کنه به پدر بچه پیام بدی که در شرایط تحت کنترل بیاد بچه اتو ببینه. اینجا هم سما محدودی و راحت نیستی که کامل مشکلاتتون و مطرح کنی هم ماها روانشناس و باتجربه نیستیم. بنابراین حتما هر جوری شده هزینه چند جلسه مشاوره رو تهیه کن تا انشالله بهترین تصمیم گیری رو هم برای خودت هم برای پسرت داشته باشی.در مورد ازدواج مجدد هم توصیه میکنند که خیلی سختگیرتر و دقیق تر باشی. چون آمار شکست در ازدواج های دوم به بعد بالاتره. انشالله که خداوند خیر سر راه خودت و پسر کوچولوت قرار بده.

خوشحال باش آدم سمی حذف کردی چیه باز بچه درگیر میشه 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

خیانتکار بود به جنس موافق گرایش داشت اصلا قصش عجیب و طولانیه شاید تعریف کردم چه بلاها سرم اومد تو زن ...

اینو اگه خودش میومد سمت بچه باید با اوردنگی دور میکردی  اولآ که برای بچه بد اموزی داره هم اگه رابطشون حفظ بشه بچه بزرگتر بشه سر از کار پدرش در میاورد کلی ضربه میخورد و اینکه بچه هایی که پدرشون مرده از بچه های طلاق تنش کمتری رو تجربه میکنن چرا؟ چون جا و مکانشون مشخصه بین پدر مادر پاسکاری نمیشن  دو هوایی نمیشن اینکه پسرت کلآ پدرش رو فراموش کنه و فقط ب خودت وابسته باشه برای خود بچه بهتره