2777
2789
عنوان

شوهرم یک ساله پسرمو ندیده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 213176 بازدید | 296 پست
جدی؟ این عوضی نمیده

متاسفانه فکر و روحش مریضه ، حس و محبت واقعی نداره همسرت 

ولی ی چیز بگم ، من تجربه اطرافیان دیدم طرف واسه بچش جوونیشو میزاره ، تنهایی بزرگش می‌کنه ، بعد بچه تو بزرگسالی می‌ره سمت کسی که ولش کرده ، نمیدونم چرا واقعا

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامت باشه.خداروشکر❤اگه بابای خودش بود قطعا انقدر موفق نمیشد.نبودن پدر بهتر ازبودن یه پدر بدردنخوره

صدرصد.تو خانواده خودم همه تحصیل کرده آن اینجا بزرگ شده الگوش برادرمه.که اونم مدیر شرکت بزرگیه کارشم برادرم جور کرد.پشت و پناهش مادرم بود که اونم شش ساله فوت شد .همیشه میگه مامانم رفت نه مادر بزرگم.الانم هفته ای یبار میبینمش.بخاطر شرایطم رفتم اطراف تهران پسرم نتونست بیاد کارش تهران بود پیش پدرم مونده اونم تنهاس

متاسفانه فکر و روحش مریضه ، حس و محبت واقعی نداره همسرت ولی ی چیز بگم ، من تجربه اطرافیان دیدم طرف و ...

باز من کسیو میشناسم که چون مامانش یا بالاش ازش سر نزده نمیخان ببیننش دو مورد سراغ دارم

بختیاری اصیل

به نظرم مسائل سن نوجوانی و چالش هایی که دارن برای بیشتر بچه ها هست ....

درسته .ولی من در برابر اینا واقعا مدیریت کردم به شوهرم میگفتم من از بچم نمیتونم بگذرم اگه بنا به انتخاب باشه اونو انتخاب میکنم به پسرم میگفتم من یه بار شکست خوردم مجبور باشم همسرم و انتخاب میکنم .ولی صبرم نتیجه داد 

خداروشکر.خدا مادرتون هم بیامرزه.کارخوبی کردین همیشه هم طلاق بدترین راه نیست 👌👌

ممنون عزیزم.اگر مونده بودم اون زندگی یه بچه الان تحویل جامعه میدادم یکی عین پدرش.پدرش معتاد هم شده بود که من جدا شدم .

ممنون عزیزم.اگر مونده بودم اون زندگی یه بچه الان تحویل جامعه میدادم یکی عین پدرش.پدرش معتاد هم شده ب ...

همسرتون بچه نداشتن از قبل؟ چطور شد بچه شمارو پذیرفتن؟

بختیاری اصیل

خب الحمدالله خوبه که الان زندگیتون به ثبات رسیده از همسر دوم بچه ندارید ؟

چرا دارم پسرم ۱۲سالش بود اولین دخترم دنیا اومد.چون همسرم تک پسر بود به زور یکی دیگه خواست که شاید پسر بشه  که شکر خدا  یه دختر دو نیم ساله هم دارم.

چرا دارم پسرم ۱۲سالش بود اولین دخترم دنیا اومد.چون همسرم تک پسر بود به زور یکی دیگه خواست که شاید پس ...

انشالا همیشه خوشبخت باشی برای خوشبختی منم دعا کن لطفا

بختیاری اصیل