2777
2789
عنوان

شوهرم یک ساله پسرمو ندیده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 208913 بازدید | 296 پست
مگه مادری نمیکنم ؟؟ من هنوز سنی ندارم نمیتونم فرصت ازدواج و از خودم بگیرم که

منم چهار سال بعد ازدواج کردم ‌‌‌‌‌‌‌پسرم به بالای خودش با اسم میگه.حتی یبارم نشنیدم بگه بابام .همش یا اسم میگه یا میگه اون.ولی همسر فعلیم رو بابا صدا می‌کنه .از هشت سالگی با هم هستن

بعد اینو علنی کردی؟یعنی همه متوجه دلیل طلاقت شدن؟طفلی بچه ت دلم براش ریش شد بااین پدر..

به هیچکس نگفتم یه چیزی موند بین منو خدا ولی می‌دونم روز خوش رو تو زندگیش نمی‌بینه.

دلیل طلاقم خیانتش با دوستم بود که باهم گرفتمشون

بختیاری اصیل

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه بخت اولت اون در اومدهالآن با یک بچه دیگه چه انتظاری داری؟؟؟نا پدری قوز بالا قوز میشه برای او ...

ببخشید ولی خب دلیل نمیشه که صدر صد اینطور باشه.این خانم به اندازه کافی سختی کشیده راهنمایی کن ولی نه اینکه کلا بدبین بشه.خداروچه دیدی شاید واقعا مورد خوب پیداشد براش.

دیگه بخت اولت اون در اومدهالآن با یک بچه دیگه چه انتظاری داری؟؟؟نا پدری قوز بالا قوز میشه برای او ...

وا این چه طرز فکریه بعضی ناپدریا از خود پدر بهترین 

بختیاری اصیل

خرجشو میده!!!؟؟؟

آخه همسر من تو تایم جدایی  ، البته طلاق نگرفتیم سه ماه سراغ دخترمو نگرفت با اینکه قبلاً ابراز علاقه میکرد بهش ، ولی بعد که مجبور به خرجی شد ، اومد سراغش ، دلش نیومد پول بده و‌نبینتش!!

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
اون معلومه خیلی ضربه خورده تو زندگی که دنبال حلالیت گرفتن افتاده

پس چی .چون خیلی منو بچمو عذاب داد خیلی من سنی نداشتم .۱۹پسرم دنیا اومد ۲۳سالم بود دیگه اومدم خونه بابام مهریمو بخشیدم حضانت بچمو گرفتم یکسال بعدم جدا شدم خودم هم درس خوندم هم کار کردم