2777
2789
عنوان

یاد یه خاطره ای افتادم گفتم براتون تعریف کنم😅🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 17 پست

وای چ دختر خوش ذوقی هستی از طرز نوشتنت معلومه 

اونی که پرسیدی واردات نیست اونی که صاحب این برنده تو ایران به برند اصلی پورسانته چیه نه یه چیز دیگست😂 یه بخشی رو میده و اونم خرج اسراییل میشه 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

وای چ دختر خوش ذوقی هستی از طرز نوشتنت معلومه اونی که پرسیدی واردات نیست اونی که صاحب این برنده تو ا ...

مرسی 💚🤭

اها ک اینطور بازم ممنون که گفتی💕

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سهراب میاد عروسی ستاره ،،،ستاره از طبقه بالا سهراب میبینه اینقد غرق نگاه و‌عشق بود بدون فکر یهو میخ ...

هر چند که گذشته

ولی علتش این بود که برادر ستاره به غلام گفت نذار سهراب بیاد تو عروسی ، ستاره هم ناراحت شد و به برادرش گفت این چکاریه و رفت سمت لبه ی تراس که به غلام بگه این کار رو نکنه و اجازه بده سهراب بیاد که افتاد پایین

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)