2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی چند ساعت خوندین عزیزم منابعتون چی بود سوالای ازمون سخت بود؟؟

روزی ۱۲ ساعت  یکماه خوندم

منابع از تلگرام خوندم چیزی نخریدم

سوالا متوسط روب سخت

اگه خونده باشی میتونی بزنی

ولی بعضی درسا چالشی بود مثل ریاضی و علوم

بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!
روزی ۱۲ ساعت یکماه خوندممنابع از تلگرام خوندم چیزی نخریدمسوالا متوسط روب سختاگه خونده باشی میتونی ب ...

گزینش و مصاحبه خیلی سخته؟ میشه فیلم بازی کرد؟

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
اره فیلم بازی کن وگرنه نمیشهن خیلی سخت نیس نقشتو بلد باشی اوکیه

اخه میگن تو گزینش انقدر سوال پیچت میکنن که میفهمن😪

معدل لیسانس تاثیر داره..من معدلم ۱۳

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
اخه میگن تو گزینش انقدر سوال پیچت میکنن که میفهمن😪معدل لیسانس تاثیر داره..من معدلم ۱۳

ن تاثیر نداره

ن الکی میگن برا من راحت بود

ن تاثیر ندارهن الکی میگن برا من راحت بود

ببخشیدا اخرین سواله😂😂

من سابقه رفتن به روانپزشک رو دارم 

میگن چک میکنن راسته؟ اگه رفته باشی روانپزشک و سابقه افسردگی داشته باشی ردت میکنن

ببخشیدا اخرین سواله😂😂من سابقه رفتن به روانپزشک رو دارم میگن چک میکنن راسته؟ اگه رفته باشی روانپزشک ...

نمیدونم والا فک نکنم.دیگ اونقد ریز بشن.

اصلا ربطی نداره ب این چیزا من نشنیدم کسی رد شه برا این چیزای حاشیه ای.

بد ب دلت راه نده.درستو بخون ایشالا سال بعد همکاریم