2777
2789
عنوان

نمیدونم ازدواج کنم یا اول وسیله های خونمو بخررررم

| مشاهده متن کامل بحث + 7377 بازدید | 691 پست
بله از تایپ هاتون مشخص هست معمولا سمت شما نقش مادر خیلی پررنگ چطور دختر واست در نظر نگرفتن

والا من خودم میخام پیدا کنم ولی هر دریو باز میکنم خالیه از شانس من 

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عا کوره تاکسی خالی بوق زیاد میزنه...یکی دو بار دیمد نزانسم له خومانی چ خوب بلاخره یکی پیدا بیووو ... ...

خوشم نیچیه تاپیک بیم کاربر قدیمیم عو کاربریم توقاننه

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

دالگم چای هل کردیه ی بخوه تا عصابد ارامو بو☕اصلا قوریه نمه لای خود گیشته بخوه دیاره عصابد خراوه🫖☕☕☕ ...

اطراف وله که زانید چه مه له ته کلن ترم بیوش خو....

برا بیوچگ درم جورته آل ژنه نامه ور پای هرچگ حقوق گرد داگه طلای دس دو بدون اجرت الان هه دعای ته که له گرمی 2700طلا سنه تا گرم3800....حدود500میلیون خورد خورد سنه انگه عرا وسیله بچو طلای آب شده بسن وه هیچ عنوان له طلا ضرر نیکید

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

برم پیش سی حشمت چیکار کنم اخه😅🤦‍♂️بختمو باز کنه 🤷‍♂️

اخه اینجوری ک شما بتن و سیمان میگی کار خودشه .ولی احساس میکنم تو همین نی نی سایت یکیو پیدا میکنی

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

خودشانم نزانن له کین یانه له چند نفرن باید بویدانه دی ان ای بگری تا مشخص بود ...یکی بود وت لر ژنتیکش ...

آقا عرفان از شما انتظار نداشتم این بحث و جدل های مجازی برای تفرقه انداختن بین ماست این حرفا چیه ما هممون یکی هستیم بعد بحث این آجر و چیزا هم مسخره بازیای فضای مجازیه وگرنه ما همیشه برنو دستمون بوده ( خودم لکم) و اینکه گلونی ثبت قوم لک شده هر چند فرقی نداره هممون یکی هستیم 

حلقه ک آسونه ...والا اینقدر گفتن نخررر دیگه پشیمون شدم پولمو ی جای دیکه سرمایه گذاری میکنم سودم خوبع ...

به امید خدا موفق باشی ولی پسر خاله من یه نیم ست و یه انگشتر گرفت عقدش چند ماه پیش بود فقط حلقه گرفت ولی سرمایه گذاری درست برادر من بهترین گزینست

خانم بذار بیاد بذار پیدا بشه بقیش آسونه 😅نمیدونم وقتی شانس رو پخش کردن من کجا بودن یعنی ی نفر نیست ...

شانس وجود نداره عجله هم نکن به موقعش میاد زمانی که مناسبه لابد به صلاح نبوده انشالله به زودی بهترینا برات اتفاق بیوفته برادر ولی حتما مشاوره برید

اطراف وله که زانید چه مه له ته کلن ترم بیوش خو....برا بیوچگ درم جورته آل ژنه نامه ور پای هرچگ حقوق گ ...

چن سالده مگررر...شیو کردیده..افرین راهنمایی کردیده ولا مه ۲سال پیش تواسم طلا بسینم نسنم مال گرتم الانیش ژن توام گیوت نیه😅

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602