2777
2789
عنوان

نمیدونم ازدواج کنم یا اول وسیله های خونمو بخررررم

| مشاهده متن کامل بحث + 2109 بازدید | 155 پست
😂😂😂عکست باید ببینم که راهنمایی کنم دختر خوب تو باشگاه مون زیاده پسر خوب هم زیاده اگه خواستی دست ب ...

دفعه پیش گفته بود قد بلند و کاری ام 

پسره خوبیه یکیو جور کن براش😂

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نخر بعدا سر همین کلی بحث پیش میاد اونوقت طالعت به جا گچ و سیمان با بتن بسته میشه🤣

من دوست داشتم جهازم با سلیقه خودم باشه اما مامانم نذاشت هرچی خودش دلش خواست خرید درسته شیکن اما به دلم نیستن

ولی چیزایی که طبق رسممون به عهده همسرم بود رو با سلیقه من خریدیم حداقل از این جهت یکم خوشحال شدم و خیلی دوسشون دارم اون وسایلو 😄

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

دفعه پیش گفته بود قد بلند و کاری ام پسره خوبیه یکیو جور کن براش😂

😂😂اگه واقعا پسر خوبی باش براش یه چشم سبز خوب و مامانی 😂 سراغ دارم 

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
نخر بعدا سر همین کلی بحث پیش میاد اونوقت طالعت به جا گچ و سیمان با بتن بسته میشه🤣من دوست داشتم جهاز ...

به علاوه تلوزیونا‌ الان هوشمندن‌ مدام جدیدترشون میاد 

تو الان بخری معلوم نیس کی ازدواج کنی میمونه قدیمی میشه به درد نمیخوره

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

چندسالته چیکاره ای؟

چه خوب که تموم کاراتو کردی 

فقط ی چیزی دختری کع میخایین واقعا خوشبخته که از الان ب فکر رفاهشین 

امبدوارم خوشبخت بشی فقط ی چیزی بعد ازدواج دل زنتونو نشکنین 

نخر دیگه عرفان بخدا که بعدش جنگ به پا میشه 😂 هر خانمی ارزوشه با عشق و علاقه با همسرش برن وسایلای زندگی مشترکشون رو انتخاب کنن این کار بنظرم اشتباهه میتونی پولت رو سکه بخری بزاری بمونه هروقت خاستی ازدواج کنی اونا رو ب پول تبدیل کن بعد یا خانمت برین انتخاب کنید