2777
2789

همه اول زن میگیرن بعد میرن سراغ خونه و خریدو این چیزا ولی من نمیدونم چ مرگمه میخام وسیله های خونه رو بگیرم البته خونم تکمیله الان میخام تی وی ،لباس شویی یخچال و فرش بخرم دوست دارم اول خونم تکمیل باشهه چون تا مجردی باید این چیزارو ردیف کنی وارد زندگی بشی بلاخره قسطی هست بچه میاد و..‌نمیدونم گفتم دو سه روز دیگه برم بخرم یا نخرم موندم بخدا

اگه کسی بود و بهم ج مثبت میداد فورا میرفتم عقدش میکردم ولی طالع منو با گچ و سیمان پملپ کردن

خوش ب حال اون پسراییی ک بعضی دخترا همین سایت شنیدم گفتن ۷سال پاش بودم ولی نیومد خاستگاری من نمیخامر۷سال ۶ماه نهایت ۱سال بهم فرصت بده ولی چ کنم ک شانس نداریم

صادقانه راهنمایی کنید لطفا ؟؟؟

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وسایلی ک الان بخری رو فقط ب درد خودت میخوره

باید با سلیقه ی خانومممم بخری

پولتو طلا کن بدار صندوق امانات بانک کیس مورد نطر پیدا شد بفروش وسیله کن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

انشاالله به مراد دلتون برسی و خوشبخت باشی من اگه باشم طلا مستعمل یا طلا آب شده میگیرم که ارزش پول حفظ بشه بعدم با حضور و نظر عروس خانم بقیه ماجرا

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 

عرفان چند شب پیش به یه دختر تو همین سایت معرفیت کردم واسه خاستگاری ، ردت کرد داداش قسمت نبود 

زن پیدا کردی یا ن؟😂

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

نخر 

اون زن هم حق داره ک تی وی و .. ب سلیقه اش باشه 

بزارید دوتایی بعدا بخرید  هم بهتون خوش میگذره هم سلیقه هردوتون هس

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

وسایلی ک الان بخری رو فقط ب درد خودت میخورهباید با سلیقه ی خانومممم بخریپولتو طلا کن بدار صندوق امان ...

از خداشم هست جهازش اماده باشه 

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]