2777
2789
عنوان

این مهمونی رو بدون همسرم برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 37 پست

خودم بشخصه اگه شوهرم بچه هارو بگیره میرم همه گاهی به تنهایی نیاز دارن

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مناسبت روز جهانی زن عزیزم ۱۸ اسفند هست الان تولد حضرت فاطمه هست 

احساس کردم شما خودتم دوست داری بری ، اگر دوست داری برو ولی فکر کنم همسرت با توجه به اینکه گفتید تو موقعیت های مشابه ترجیح و اولویتش به این بوده که با شما باشه ، ناراحت بشه یا این رویه رو پیش بگیره که تنها هم میشه تفریح کرد

خواهش میکنم عزیزم 💗 💗 💗 امیدوارم موفق باشی 💚💚💚

ممنون گلم 

فقط یه سوال دیگه که امروز یه سری دوستام دربارش بحث کردن اینه که وقتی آزمون کتبی امتحان دادی وقبول شدی 

بعد چجوری دعوت شدی مصاحبه منظورم اینه چجوری آدرس اون جایی که مصاحبه ازت گرفتن رو پیدا کردی اول دفع مدارک بردی تحویل دادی ممنون میشم راهنمایی کنید. 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
بچه هاتونوبذاریدپیش یکی مادری کسی

مهمانی رو با اصرار  همسرم رفتم عزیزم و همسرم بچه ها رو نگه داشتن من متاسفانه اینجا از خانوادم دور هستم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خودم بشخصه اگه شوهرم بچه هارو بگیره میرم همه گاهی به تنهایی نیاز دارن

👌👌👌👌👌

بله درسته عزیزم منم همین فکر رو کردم و البته با اصرار همسرم بالاخره مهمانی رو رفتم خیلی برام خوب بود و توی روحیه ام تاثیر داشت 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
مناسبت روز جهانی زن عزیزم ۱۸ اسفند هست الان تولد حضرت فاطمه هست احساس کردم شما خودتم دوست داری بری ، ...

بله کاملا درست میگین عزیزم من خودمم گیج شدم زمانی گفتن به مناسبت روز جهانی زن فکر کردم من اشتباه میکنم ولی معاون گفتن که به مناسبت روز جهانی زن 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

آره عزیزم خودمم دوست داشتم برم ولی دلم نمیخواست همسرم دلگیر بشن و فکر کنن برام مهم نیست ولی بالاخره با اصرار خودش و اینکه بچه ها رو نگه میداره رفتم خیلی هم خوش گذشت و همسرم از خوشحالی من و اینکه بهم خوش گذشته خوشحال شدن 

ممنون گلم فقط یه سوال دیگه که امروز یه سری دوستام دربارش بحث کردن اینه که وقتی آزمون کتبی امتحان داد ...

انشالله که قبول بشی خودت میبینی چه پروسه سختی داره 

بعد از اعلام نتایج کتبی یه مهلت یک هفته به شما میدن تا یک سری مدارک رو بارگذاری کنید و اگه ایم مدارک رو نداشته باشید یا بارگذاری مکنید حذف میشید 

بعد از این مرحله به شما میگن همون مدارکی که بارگذاری کردین و یک سری مدارک دیگه که باید اصلشون رو هم داشته باشید رو برای تشکیل پرونده ببرید به آدرسی که اعلام میکنن در شهر محل قبولی و یک معاینه هم مثل معاینه چشم و وزن و دندان و فشار خون و ضربان قلب میشین و اگر این مدارک رو نداشته باشید یا تا روزی که اعلام می‌کنند برای تحویل نبرید در این مرحله حذف میشین 

مرحله بعدی باید منتظر باشید که مدارک شما رو بررسی کنند و تایید بشن و به شما داخل همون شهری که انتخاب کردین و قبول شدین نوبت مصاحبه و گزینش میدن مثلا شما تهران هستی و شیراز رو برای محل خدمت انتخاب کردی و قبول شدی باید بری شیراز برای مصاحبه و گزینش در مورد آدرس هم خود آموزش و پرورش برای مصاحبه چند مکان رو در نظر میگیره یا چند حوزه بعد شما از طریق سایت مای مدیو مرتب چک میکنی تا بفهمی تاریخ مصاحبت کی هست و البته قبل مصاحبه خودشون هم بهت زنگ میزنن و آدرس دقیق رو میدن و میگن چه ساعتی اونجا باشی مصاحبه من از ساعت ۲ ظهر تا ۷ شب بود و گزینشم  یک روز دیگه بود و حدود ۱ ساعت و نیم طول کشید 

بعد از اتمام فرآیند مصاحبه و گزینش دیگه باید منتظر اعلام نتایج نهایی باشید و توی ایم مراحل حدود ۴ میلیون باید به حساب آموزش و پرورش واریز کنید