2777
2789
عنوان

کار تو محیط مردونه

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 33 پست
البته ایشالا که نظر قطعی پزشکتون این بیماری نباشه اما اگه بود اصلا نگران نباشیدمن از سال ۹۳ مبتلا شد ...

من تازه دو ماه بود به شغلی که براش زحمت کشیده بودم رسیده بودم تازه کارمند شده بودم

یهو حالم بد شد الان نزدیک یک ماهه علائم ام اس دارم نتونستم برم سرکار 

دعا کن زودتر حالم خوب شه نمیخام شغلمو از دست بدم

انشالله خدا همیشه بهتون سلامتی بده عزیزمالان چند ساله درگیر هستین؟ هیچ مشکلی تو تعادل ندارین؟ من هنو ...

ممنونم😍اشاءالله خدا به هممون سلامتی بده🙏

من تقریبا ۱۰ سال هستش که درگیرم

خیر،اگر تحت نظر پزشک خوب باشین،داروهارو مرتب استفاده کنید و تغذیه ی مناسب داشته باشید بیماری به مرور خاموش میشه و تا زمانی که این اصول رو تو زندگی رعایت بکنید هیچ اتفاق خاصی رخ نمیده

پس اصلا نگران نباشید و با انتخاب پزشک باسواد و مناسب،بهشون اعتماد کنید

امیدوارم روزی برسه که راه درمان این بیماری هم پیدا بشه🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله درستهمن تو این چند سال داروهای مختلفی استفاده کردمسینووکس،زیفرون،زادیوا و درحال حاضر زاکرل

دکتر شما کی هستش عزیزم؟! 

من اقای دکتر امیررضا صایین رو انتخاب کردم

هنوز درمان دارویی برام شروع نکرده گفت MRI جدید بیار با یه سری ازمایش گفت انجام بدم بعد شروع میکنه

من تازه دو ماه بود به شغلی که براش زحمت کشیده بودم رسیده بودم تازه کارمند شده بودمیهو حالم بد شد الا ...

ان شاءالله به زودی توانایی سابق رو به دست میارید و این بیماری رو ندارید🙏

اما اگه حجم کارتون زیاد بوده و استرس بالایی داشتید،بهتره بیشتر درموردش فکر کنید

هیچ چیزی نمیتونه جای سلامتی رو بگیره

من تازه دو ماه بود به شغلی که براش زحمت کشیده بودم رسیده بودم تازه کارمند شده بودمیهو حالم بد شد الا ...

ان شاءالله به زودی توانایی سابق رو به دست میارید و این بیماری رو ندارید🙏

اما اگه حجم کارتون زیاد بوده و استرس بالایی داشتید،بهتره بیشتر درموردش فکر کنید

هیچ چیزی نمیتونه جای سلامتی رو بگیره

بله درستهمن تو این چند سال داروهای مختلفی استفاده کردمسینووکس،زیفرون،زادیوا و درحال حاضر زاکرل

دکتر شما کی هستش عزیزم؟! 

من اقای دکتر امیررضا صایین رو انتخاب کردم

هنوز درمان دارویی برام شروع نکرده گفت MRI جدید بیار با یه سری ازمایش گفت انجام بدم بعد شروع میکنه

دکتر شما کی هستش عزیزم؟! من اقای دکتر امیررضا صایین رو انتخاب کردمهنوز درمان دارویی برام شروع نکرده ...

تهران هستین؟

من چند تا دکتر عوض کردم اما در حال حاضر تحت نظر دکتر سمیرا نوردی هستم که خیلی راضیم

اما دکتر مهدی مقدسی رو به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم

به شدت مزخرف بودن😑😑

تهران هستین؟من چند تا دکتر عوض کردم اما در حال حاضر تحت نظر دکتر سمیرا نوردی هستم که خیلی راضیماما د ...

عه من پیش سمیرا نوردی هم رفتم خیلی راضی بودم 

ولی دکتر خودم تو قزوین عظیمی صایین رو پیشنهاد داد دیگه رفتم پیش ایشون 

هم خانم نوردی هم اقای عظیمی گفتن ام اس خفیف دارم و نگران نباشم

مقدسی رو خیلی تعریفش رو شنیده بودم، که اینطور

عزیزم یه سوال دیگه 

الان شما زاکرل میزنین هزینه ش چقدره؟ داروهای ام اس خیلی گرونن؟ 

عه من پیش سمیرا نوردی هم رفتم خیلی راضی بودم ولی دکتر خودم تو قزوین عظیمی صایین رو پیشنهاد داد دیگه ...

قطعا ایشون هم پزشک خوبی هستن

دکتر مقدسی دو تا هستن

این که من گفتم خوب نیست مهدی مقدسیه

پس خداروشکر بابت بیماریتون اصلا جای نگرانی نیست و خفیفه

داروهای ام اس خوشبختانه بیشترش تحت پوشش بیمه هستش که یا رایگانه یا درصد کمی هزینه داره

اما زاکرل چون جدید تره فکر میکنم تقریبا ۳۰ میلیون و خورده ای هستش که تقریبا ۲۶ میلیونشو بیمه تامین اجتماعی میده و مابقی رو میشه از بیمه تکمیلی گرفت

اما اینم به مرور و با گذشت زمال تحت پوشش بیمه قرار میگیره

تزریق زاکرل  با سرم و ۶ ماه یکبار هستش

بیمه تامین اجتماعی دارید؟

قطعا ایشون هم پزشک خوبی هستندکتر مقدسی دو تا هستناین که من گفتم خوب نیست مهدی مقدسیهپس خداروشکر بابت ...

یعنی شما ۲۶ تومن میدین هربار یا فقط دوسه تومن؟ 

من بیمه تکمیلی فعلا ندارم