2777
2789

استارتر عجب تاپیکی به ذهنت رسید، کامنتا واقعا خنده داره شوهرم میگه به چی میخندی اینقدر صدام بلنده، 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش توهم های دوران نوجوانی بوده😂😂

اینا یا اسکیزوفرنی داشتن یا یه چیزی واقعاً میزدن می‌رفتن فضا 😈🤣

به هر حال سر ساقیشون سلامت ، حلال خور بوده 🥴😂

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
اینا یا اسکیزوفرنی داشتن یا یه چیزی واقعاً میزدن می‌رفتن فضا 😈🤣به هر حال سر ساقیشون سلامت ، حلال خ ...

اینا فقط نوجوون های با استعدادی بودن که تخیلاتشون بیش از حد سمی و فضایی بوده 😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
من هیچ وقت نخوندم یه دوست داشتم میگفت شبا میرم زیر پتو میخونم 🤣

بخدا بهترین کار، فقط وقت تلف کردن بود تازه میشتیم با دختر عموم تفسیرشون هم میکردیم چقدر بی مغز بودیم، من شبا تاصبح بیدار میموندم تا رمان تموم بشه😂دراین حد علاف😂😂😂😂😂

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
بخدا بهترین کار، فقط وقت تلف کردن بود تازه میشتیم با دختر عموم تفسیرشون هم میکردیم چقدر بی مغز بودیم ...

هممون تو زندگیمون یه کارایی کردیم که میگیم چقدر خل و چل بودیم بلا نسبت 🥴🤣

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
بخدا بهترین کار، فقط وقت تلف کردن بود تازه میشتیم با دختر عموم تفسیرشون هم میکردیم چقدر بی مغز بودیم ...

منو دختر خالم برای هم تعریف می کردیم این اخریا می خواستیم خودمونم یک رمان بنویسیم🤣🤣🤣

هممون تو زندگیمون یه کارایی کردیم که میگیم چقدر خل و چل بودیم بلا نسبت 🥴🤣

بلانسبت شما من که ته خل وچلی بودم🤣🤣🤣🤣🤣