یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره والا، من که خودم به هیچکدوم از ارزوهام نرسیدم، دیگه زدم به در بی خیالی
براهمین رواوردیم به این رمانا،بقول مدیری میگفت مردم ارزوهاشونومیرن توسینما میبینن،یکی دوس داره پولدارشه میره فیلمی میبینه که مرده بایه زن پولدارازدواج کرد وپسرشم همراهش میره همون فیلمومیبینه چون توفیلمه پسرمرده بادخترزنه اردواج کرد،درنتیجه هردوپولدارشدن تو فیلم
براهمین رواوردیم به این رمانا،بقول مدیری میگفت مردم ارزوهاشونومیرن توسینما میبینن،یکی دوس داره پولدا ...
دقیقا دقیقا، ما هم دنبال ارزوهامون تو رمانها میگشتیم ولی همش سراب بود دنیای واقعی با دنیای رمان خیلی فرق میکرد اون همش دروغو خیال بود و زندگی واقعی و پر از سختی، بدون رسیدن به ارزوها
بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید. از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
دقیقا دقیقا، ما هم دنبال ارزوهامون تو رمانها میگشتیم ولی همش سراب بود دنیای واقعی با دنیای رمان خیلی ...
بله گل گفتی،میدونی خودم بشخصه چیزی ازازدواج نمیدونستم وزندگی مجردیم چون سختی کشیده بودم باسختیای متاهلیم ساختم ومیسازم الحمدلله ولی این رماناازقصد میخواستن بگن دنیا یجوردیگس وموفقم شدن ازواقعیت دورمون کردن خدافقط کمکمون کنه