2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی رنگ چشات با رنگ ماشینت و شالت هارمونی خاصی نداشته باشه و لبات قلوه ای نباشه و موقع گریه دستتو نگیری جلو صورتت و از پله های دوبلکستون بالا نری از آرشام تهرانی خبری نیست 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

چشای رنگیت با لباست هارمونی خاصی داشته باشه بقیش حله🤣🤣با بنز برو حالا ی تصادفم با آرشام تهرانی بکنی😂💔

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
بعد بخوان ب زور بدنت به یه پیرمرد شبه عروسیت فرار کنیو ارشام تو خیابون ببینتت و سوار ماشینت کنه😎

ببره خونه و بعد با دنیای دخترونگیش خداحافظی کنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
تا وقتی رنگ چشات با رنگ ماشینت و شالت هارمونی خاصی نداشته باشه و لبات قلوه ای نباشه و موقع گریه دستت ...

مامانشم یه خانم مهربونه که میگه قربونت برم ازپله هانیافتی

۷۵.۹۲۸۰

سکینه خانم خدمتکار مهربون دارین؟؟؟ 

یا ی داداش یاپه و جذاب؟؟ 😂😂😂😂

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
آره فهمیدم 😄چه اسم چرتیم داره اول فکر کردم خلاف کاری چیزیه😂🤣

نه بابا خلافکار چیه، خیلی مشهوره، 😂😂😂😂😂😂

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است