2777
2789
مامانشم یه خانم مهربونه که میگه قربونت برم ازپله هانیافتی

و وقتی قهره خدمتکارشون شهین خانم با اصرار سینی غذارو بیاره تو اتاقش و با قربون صدقه مجبورش کنه چند قاشق بخوره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤣🤣اینا چی بودن ما خوندیم؟

ی چی بگم برگات بریزه😂😂

هنوزم وقتی بیکارم میخونمممم

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
😂😂یه دفه نرو سره اصل مطلباول مقدمه

تو اسن داستان یکم سورپرایز میشید اول با دنیای دخترونگیش خداحافظی میکنه بعد کم کم عاشقش میشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
مامانشم یه خانم مهربونه که میگه قربونت برم ازپله هانیافتی

نه از پله ها سر میخوره میاد پایین سکینه خانم نوکرشون میگه خانم جون بیا صبونه بخور وگرنه آقا منو میکشه

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته...
اونوقت باید با پورشه ای که هدیه تولدت از طرف بابات بود بری دانشگاه

روز اولم با آرشام تهرانی تصادف کنی 

و رنگ چشمات با رنگ ماشینت هارمونی خاصی داشته باشه🤣🤣🤣

نه دیگه خنگ اینجور راحت نیس که اول میری ماشینش پنچر میکنی اون بهت تجاوز می‌کنه از دنیای دخترونگیت خد ...

خداییش چقدر سمننن 

حتی جمله بندی هاشونم سمههه 😳🥴🤣

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
خوندیم و ولش کن خودمونو جای دختره میزاشتیم سگ تو این زندگی🤣😂😂🤣

من هنوزمنتظرم یه مردخوشتیپ که اززن قبلش خیانت دیده ونسبت به زناسردشده وشرکتم داره من برم ابدارچیش بشم و تمام

۷۵.۹۲۸۰
تا وقتی رنگ چشات با رنگ ماشینت و شالت هارمونی خاصی نداشته باشه و لبات قلوه ای نباشه و موقع گریه دستت ...

وااااای چرا اینا رو خوندیم؟😂😂

من خودم اینا رو می خوندم کلی ذوق میکردم🤣🤣

خداییش چقدر سمننن حتی جمله بندی هاشونم سمههه 😳🥴🤣

معتقدم نویسنده ها وقت گرسنگی این داستانارو مینوشتن مغزشون زیاد کار نمیکرد بیشترم درگیر غذا بودن هروقت با دنیای دخترونگی خداحافظی میکردن براشون کلی جیگر و چنجه میاوردن به زور لقمه میکرد مجبورش مبکرد بخوره می‌گفت باید همشو بخوری اینم ناز میکرد ولی مثل گرگ گرسنه همه رو میخورد😂