2777
2789
عنوان

پیر بابا ص ب ی اهواز کسی میشناسه

848 بازدید | 60 پست

سلام دوستان لطفا کمکم کنید من چند روزه متوجه شدم ط ل س م سیاه برام زدن خیلی وضعیتم بده زندگیم داره از هم میپاشه رفتم چند جا نشون دادم گفتن این دعا خیییلی خطرناکه سریع باطلش کن وگرنه وضعیت از اینی که هس بد تر میشه اما بهم گفتن باطل کردنش کار هر کسی نیس چون کسی که قلم زده صبی یا ی ه و د ی بوده باید فقط به دست همین دو فرقه باطل بشه حالا یه نفر تو اینستا بهم یکی معرفی کرده صبی هس سمت اهواز اما خیلی گرون میگیره میخاستم ببینم کسی میشناستش یا پیشش کار انجام دادین که خوب بوده باشه باسمشم پیر بابا هس 

بندازش دور توکل ب خدا کن و نماز بخون این چیا چرته

خودت از کجایی

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودم شیرازم منم اعتقاد نداشتم تا این که الان دارم به چشم خودم نابود شدن زندگیم میبینم 😭

انرژی نده باور کن بری دنبالشون بدتره

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

خودم شیرازم منم اعتقاد نداشتم تا این که الان دارم به چشم خودم نابود شدن زندگیم میبینم 😭

ببین هر کی بگه دروغه باور نکن 

جادو جمبل درسته تو قرآنم گفته 

منم یه مدته درگیرشم قبلا هم بودم حل شد اما این دفعه کار هر کسی نیست باطل کردنش

فقط پیگیر باش

انرژی نده باور کن بری دنبالشون بدتره

ببین من خودم اصلااااا باور نداشتم تا این که اینو که پیدا کردم تو شاخ گوسفند پیچیده شده و اسم تک تک اعضای خانوادم روش زدن نمیدونی چه بلایی سر زندگیمون اومده همه به جون هم افتادن بابا بزرگم به شدت مریض شده هیچ کس حوصله نداره و... من اینو بردم پیش ینفر که اصلا کارش دعا نیس فقط دعای قرانی انجام میده گفت هر جور شده ببر باطل کن این دعا خیلی سنگینه و... 

ببین هر کی بگه دروغه باور نکن جادو جمبل درسته تو قرآنم گفته منم یه مدته درگیرشم قبلا هم بودم حل شد ا ...

عزیزم شما کسیو میشناسی که بتونه یک دعایی بده که خونواده ها باازدواج موافقت کنن بخصوص خونواده ی پس یاذلااقل یه سرکتاب واقعی باز کنه ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

ببین من خودم اصلااااا باور نداشتم تا این که اینو که پیدا کردم تو شاخ گوسفند پیچیده شده و اسم تک تک ا ...

اون ادم چقدر واقعیه حرفاش ؟؟ سرکتاب انجام میده ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

ببین هر کی بگه دروغه باور نکن جادو جمبل درسته تو قرآنم گفته منم یه مدته درگیرشم قبلا هم بودم حل شد ا ...

میدونم اما چیکار کنم از کجا پیدا کنم کسی که بتونه باطل کنه 

اون ادم چقدر واقعیه حرفاش ؟؟ سرکتاب انجام میده ؟

همین ادم چند ماه پیش مامانم میره سر کتاب بگیره پیشش به مامانم گفته بود طلسم دارین شما رو بستن ما باور نکردیم تا این که چند روز پیش پیدا شد