2777
2789
عنوان

پیر بابا ص ب ی اهواز کسی میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 60 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا شمارشو گم کردم فقط شماره کارتشو فرستاده بود میدونم اسمش مریم شیرازی بود از دخالت های مادربزرگم ...

عزیزم میشه شمارشو برام پیدا کنی من تاعمر دارم دعات میکنم دعا نمیخام فقط سرکتاب اینا

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

تو‌اینستا همش دروغه 

پولت و هدر نکن

من یه مدت خیلی دنبالش بودم آخرش هم همشون کل اهبردار بودن 

باید‌حضوری بری جنوب پیدا کنی

اون اصلی ها اصلن تو نت ومجازی نیستن

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
گلم من کار ندارم اما شوهر سابقم و خانوادش رفتن دنبال دعا و طلسم همشون یا مردن یا زمین گیر شدن یا دیو ...

خدایی یکم تعریف کن؟؟؟

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
عزیزم میشه شمارشو برام پیدا کنی من تاعمر دارم دعات میکنم دعا نمیخام فقط سرکتاب اینا

خودمم در به در دنبالش بودم اما هیچ جوره نتونستم پیدا کنم چون داخل اینستا شمارشو گرفته بودم اون پست رو دیگه پیدا نکردم

واسه همین گفتم شاید این خانم شیرازین بشناسن که ایشونم نشناختن

خودمم در به در دنبالش بودم اما هیچ جوره نتونستم پیدا کنم چون داخل اینستا شمارشو گرفته بودم اون پست ر ...

ای واییی تو گوگل سرچ کن اخ 

تو‌اینستا همش دروغه پولت و هدر نکنمن یه مدت خیلی دنبالش بودم آخرش هم همشون کل اهبردار بودن باید‌حضور ...

خدا لعنت کنه این پیجو 

doanevisi.seyyed

۴۲۰ هزارتومن پولمو خورد