2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5053 بازدید | 838 پست

واقعا ثابت کردنش اینقد سخته؟ حکایت اون کاربرشده ک میگفت ۳ قلو باردارم هرچی گفتیم عکس بده از وسایلای بچت میگفت سختمه بلند بشم

بابا خب این سحره کیه فروغه چرا عکس شناسنامه بچشو نمیده؟ 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

اول رفته ناشناس اینو اون به اسم من بد و بیراه گفتهبعد با همونا طرح دوستی ریختهبعد یار جمع کرده علیه ...

یاخدا چقد دارک شد🤣به نظرم یه تاپیک بزن ببین ناشناس چندنفر رفتی فحش دادی خودت هم معرفی کردی 🤣

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سه تا کاربری داری ک تاپیک های زیادی هم دارنبا هر کدومش یه خیال و میبافهو یادش رفته دو سه تا تاپیک تک ...

ای بابا چرا اینجا همه فیک شدن😐

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار🌱                        اللهم صل علی محمد و آل محمد

واقعا ثابت کردنش اینقد سخته؟ حکایت اون کاربرشده ک میگفت ۳ قلو باردارم هرچی گفتیم عکس بده از وسایلای ...

شابدم همون باشه ازش بعید نیس 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

ای بابا چرا اینجا همه فیک شدن😐

خودمم میشناختمش هااااا 

من دهنم وا مونده

و الحق اسم کاربریم لایق اینجاس

پشمامممممممم

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

همه رو بهم ریخته

واقعا چه فتنه و عفریته ایه

ترسناکن اگر همچین آدم‌هایی اطراف آدم باشن

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اول رفته ناشناس اینو اون به اسم من بد و بیراه گفتهبعد با همونا طرح دوستی ریختهبعد یار جمع کرده علیه ...

میدونم کیو میگی 

اون خودش کلا فیکه..

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

شابدم همون باشه ازش بعید نیس

اره خب واقعا اینجا خیلی دارک شده کاربرهایی ک حاشیه سازن و به اصطلاح معروف اخرش همشون گندشون در میاد 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

اینکه یه آدم خودشو بهتون نزدیک کنه بعد دروغگو باشه و همه چیزش فیک باشه براتون مهم نیست؟

منکه هیچ وقت نذاشتم کسی از حد خودش بیشتر بره تنها خوش و بش ما تو تاپیک ها هست و بس حتی درخواست دوستی نمیپذیرم من

بالای پنجاه تا درخواست از طرف دوستان ولی من فقط تو تاپیک میام جوابشون رو میدم

برا همین ضرری به من یکی نمیرسونه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

یاخدا چقد دارک شد🤣به نظرم یه تاپیک بزن ببین ناشناس چندنفر رفتی فحش دادی خودت هم معرفی کردی 🤣

🤣🤣🤣🤣🤣جالبه میگه تو ناشناس به دختر قهوه فروش بد و بیراه گفتی 

مدرکش چیه؟اینه که چیزی من از این کاربر میدونم که کسی نمیدونه

اونوقت چجوری؟😐

من با این کاربر خصوصی حرفی زدم آیا؟نه😐😐😐

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بهاری بهاری تورو میبینم گشنم میشع

عزیزم😅😅😅😅

بخدا خودم فشارم افتاد از این همه دروغ الان یه آیس پک سفارش دادم😅😅😅

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

عزیزم😅😅😅😅بخدا خودم فشارم افتاد از این همه دروغ الان یه آیس پک سفارش دادم😅😅😅

خخخ نوش جونت

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

واقعا چه فتنه و عفریته ایهترسناکن اگر همچین آدم‌هایی اطراف آدم باشن

اره واقعا،این مجازیه اینکار میکنن،واقعی ببین چه خطرناک هایی هستن

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷