2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5126 بازدید | 838 پست

چی شد جنگ‌ آتش بس اعلام شد؟👀

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چ میدونم ،من فک‌میکنم همه مثل خودم رو راست هستن 😔

سریع فاز نگیر از کجا معلوم دروغ باشه اگه دروغ نباشه گناه داره

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داری طرفداری میکنیااااا

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

داری طرفداری میکنیااااا

اگه میکنم دوستمه ها نمیشه سریع فاز عوض کنم دشمنش بشم من بهش اعتماد دارم تا وابت نشه فیکه من باور نمیکنم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

هنوز طرفداری میکنین؟

رفته ناشناس اینو اون به اسم من فحش داده

صد در صد فیک و دروغگوئه

هیچ شکی ندارم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بریم و برگردیم ببینیم چخبر شده😂😂🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

من خوردم الان باز چپه میشم قرمه سبزی چرب منم سرما خورده🤣

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اگه میکنم دوستمه ها نمیشه سریع فاز عوض کنم دشمنش بشم من بهش اعتماد دارم تا وابت نشه فیکه من باور نمی ...

ایشون باید ثابت کنه فیک نیست

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

چی میگه تو ایتا؟

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

هنوز طرفداری میکنین؟رفته ناشناس اینو اون به اسم من فحش دادهصد در صد فیک و دروغگوئههیچ شکی ندارم

😔😔😔

چی میگه تو ایتا؟

افلاینه من نبودم چن دقیقه کار داشتم رفتم الان برگشتم افلاینه

افلاینه من نبودم چن دقیقه کار داشتم رفتم الان برگشتم افلاینه

اهان

عزیزم ایشون منو تگ میکردن.. حتی خربوریدان رو تگ میکردن نگین شما همدستین😁😂

نه قربونت برم اینو نگفتم،منم اخه تگ میکردن😅😅😅

گفتم شما رو صدا کنن تا بدونید الکی تگمون میکنن دروغ هاشون فراموش بشه

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

اگه میکنم دوستمه ها نمیشه سریع فاز عوض کنم دشمنش بشم من بهش اعتماد دارم تا وابت نشه فیکه من باور نمی ...

دروغ هاشو چی میگی 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

@دختر_قهوه_فروش    

شما بیا عزیزم ببینم من از شما چی میدونم که کسی نمیدونه؟من و شما خصوصی حرف زدیم تا به حال؟بدون تعصب راستشو بگو

شما از کجا میدونی ناشناس من بودم؟