2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4889 بازدید | 838 پست
به به میبینم که اومدی انتقام بگیری 🤣🤣🤣🤣🤣🤣منکه همین چند روز پیش عکس شناسنامه بچه هامو دادم باز ...

سرخودت رو شلوغ کردی از اونموقع با اون کاربری الان با این کاربری بسه عزیزم برو استراحت کن 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
به به میبینم که اومدی انتقام بگیری 🤣🤣🤣🤣🤣🤣منکه همین چند روز پیش عکس شناسنامه بچه هامو دادم باز ...

🤣🤣🤣🤣🤣تازه نفس اومدی عزیزم؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییی رو تو برم

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

سرخودت رو شلوغ کردی از اونموقع با اون کاربری الان با این کاربری بسه عزیزم برو استراحت کن

چیمیگی بنده خدا🤣🤣🤣🤣چرا انقدر پاچه خواری اینو میکنی ریده برات ؟ 

همین چند روز پیش عکس شناسنامه بچه هامو دادم بهش 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
فقط سوالم اینه این سایت نبود عقده هاشونو کجا خالی میکردن!!!!

والا منم موندم😅😅اگه پیش هم بودن کتک کاریم میشد

اینجا دویا دویا مده😅😅😅

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

چیمیگی بنده خدا🤣🤣🤣🤣چرا انقدر پاچه خواری اینو میکنی ریده برات ؟ همین چند روز پیش عکس شناسنامه بچه ...

شناسنامه بچه هات یا خودت🤣🤣🤣🤣🤣

اسکرین شات هارو حتما ببین گل من

اون آفلاین شد این آنلاین شد

عجب بابا عجب

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
🤣🤣🤣🤣🤣تازه نفس اومدی عزیزم؟

براش یه لیوان آب بیار تا مغزش کار کنه بتونه دروغ جدیدی ببافه🤣🤣😂🚶‍♀️🚶‍♀️😂😂

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

وحشی زیبا۳رو تگ کرده بود

یکین

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

چیمیگی بنده خدا🤣🤣🤣🤣چرا انقدر پاچه خواری اینو میکنی ریده برات ؟ همین چند روز پیش عکس شناسنامه بچه ...

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
والا منم موندم😅😅اگه پیش هم بودن کتک کاریم میشداینجا دویا دویا مده😅😅😅

صد رحمت ب دویا دویا مد