اطلاع دارین کدوم بانک وام مبلغ بالا و چند برابری پرداخت میکنه؟
پول هم میتونم بخوابونم
کدوم بانک وام های مبلغ بالا میده
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
سریع فاز نگیر از کجا معلوم دروغ باشه اگه دروغ نباشه گناه داره
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه میکنم دوستمه ها نمیشه سریع فاز عوض کنم دشمنش بشم من بهش اعتماد دارم تا وابت نشه فیکه من باور نمیکنم
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁
سریع فاز نگیر از کجا معلوم دروغ باشه اگه دروغ نباشه گناه داره
هنوز طرفداری میکنین؟
رفته ناشناس اینو اون به اسم من فحش داده
صد در صد فیک و دروغگوئه
هیچ شکی ندارم
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اگه میکنم دوستمه ها نمیشه سریع فاز عوض کنم دشمنش بشم من بهش اعتماد دارم تا وابت نشه فیکه من باور نمی ...
ایشون باید ثابت کنه فیک نیست
هنوز طرفداری میکنین؟رفته ناشناس اینو اون به اسم من فحش دادهصد در صد فیک و دروغگوئههیچ شکی ندارم
😔😔😔
افلاینه من نبودم چن دقیقه کار داشتم رفتم الان برگشتم افلاینه
شما بیا عزیزم ببینم من از شما چی میدونم که کسی نمیدونه؟من و شما خصوصی حرف زدیم تا به حال؟بدون تعصب راستشو بگو
شما از کجا میدونی ناشناس من بودم؟