2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3778 بازدید | 660 پست
آرررررررره🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پس حدسم درست بود اره تاپیکاشونگاه نکردم اما قبلا میدیدم خط فکرسشون یکیه وتاپیکاهم ازهم دفاع کردن فک کنم قبلا هم بهتون گفتم 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
این تازه عروسه هم احتمال زیاد هست من دیگه حوصلم نکشیدبرم تاپیکاشونگاه کنم🤣🤣🤣برای همین سه تاهم خیل ...

آفرین دقیقا

مدل عکس گذاشتنشون‌کپ همه

مثلا کاربر راز مامانی عکس آرنج یه دختر بچه رو میزاشت میگفت این بچه دارین تهمت میزنین😐😐😐

یا آلبالو خانوم زرنگ عکس گوشه ی یه تخت خوابو گذاشت گفت اینم خونه شمالمون😐😐😐😐

یا همین فروغی عکس زوم شده از لپ یه بچرو گذاشت گفت اینم دخترم😐😐😐

کاملا شبیه هم رفتارهاشون

قفلی زدن رو یه موضوع و پشت هم تاپیک زدن

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس حدسم درست بود اره تاپیکاشونگاه نکردم اما قبلا میدیدم خط فکرسشون یکیه وتاپیکاهم ازهم دفاع کردن فک ...

بله به شدت دفاع میکنن تازه یهو سر و کلشون هم تو تاپیک هم پیدا میشه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
چه جوری به نام پدرشوهز گرفتید.الهی بگردم همه یه مشکلی دارن

ی اجاره نامه صوری درست کردیم البته تو سامانه واقعا ثبت شد کد رهکیری داره 

اسم مستاجر رو پدرشوهرم زدیم 

ضامن اول من شدم ضمانت سوهرم قبول نکردن چون کارمند نبود و جواز کسب نداشت ضامن دوم رو با بدبختی پیدا کردیم 

بعد که پدرشوهرم وام رو کرفت داد به شوهرم 

پدرمون دراومد بخدا 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

آفرین دقیقامدل عکس گذاشتنشون‌کپ همهمثلا کاربر راز مامانی عکس آرنج یه دختر بچه رو میزاشت میگفت این بچ ...

اره من خیلی جاهارو دیگه اسکرین نگرفتم مثلا البالو مثل فزوعی تاپیک زندگی توخونهذی مادرشوهرزده بعدگفته مال خودم نیست راز مامانی تاپیک زده مادرشوهرم بچه پسردوست داره فزوعی هم زده حالا  باداستان متفاوت وکلی چیز دیگه 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
این تازه عروسه هم احتمال زیاد هست من دیگه حوصلم نکشیدبرم تاپیکاشونگاه کنم🤣🤣🤣برای همین سه تاهم خیل ...

اونایی که تو دعوا میلن ازهم دفاع میکننن و کامنتهای بدوبیزاه طرف رو لایک میکنن مال ۱ کاربره اره😂😂

اونایی که تو دعوا میلن ازهم دفاع میکننن و کامنتهای بدوبیزاه طرف رو لایک میکنن مال ۱ کاربره اره😂😂

باورت نمیشه بعضیا چقدبیکارن همین کاربر که گفتم کافیه بری یه نگاه به تاپیکاشون بندازی فک میکنن ملت احمقن 

اره من خیلی جاهارو دیگه اسکرین نگرفتم مثلا البالو مثل فزوعی تاپیک زندگی توخونهذی مادرشوهرزده بعدگفته ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣و جالب اینجاست که داستانو یه جوری تغییر داده که هرکسی منو میبینه میگه تو کاربر راز مامانی هستی😐😐😐😐😐

دقیقا درسته

جالب اینجاست که یهو سر و کلشون پیدا میشه

دقیقا درستهجالب اینجاست که یهو سر و کلشون پیدا میشه

اره وگرنه وسط اینهمه تاپیک و‌شلوغی چطور همون لحظه سر میرسن

خدایی بهره های هوشی بعضیا تاسف اوره😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣و جالب اینجاست که داستانو یه جوری تغییر داده که هرکسی منو میبینه میگه تو کاربر راز مامان ...

اره چندبار دیدم گفتن شمافیکی وراز مامانیددرصورتی هیچ شباهتی بین شمانیست واینکه راز مامانی خودش رفته به انه گفته که شما راز مامانی هستین تاعلیه شماهجمه درست کنه 🤣

باورت نمیشه بعضیا چقدبیکارن همین کاربر که گفتم کافیه بری یه نگاه به تاپیکاشون بندازی فک میکنن ملت اح ...

میدونم چندتاروعم‌ خودم کشف کردم حالا عادت ندارم مچ کسی رو باز کنم فقط میخندم به عقلشون  

من کاربر قدیمی م حساب قبلی م تعلیق شد اونروز که راز مامانی اعتراف کرد اونجا بودم 😂😂 

اره وگرنه وسط اینهمه تاپیک و‌شلوغی چطور همون لحظه سر میرسنخدایی بهره های هوشی بعضیا تاسف اوره😂😂

نه تنها خودشون بلکه طرفداراشون

برام تاپیک زده

رفته یار جمع کرده دقیقا آدم‌هایی عین خودشو

اون ابله ها واقعا فازشون چی بود اومدن طرفداری کردن🤦🏽‍♀️

آدمی که تابلوئه داره دروغ میگه