2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4453 بازدید | 819 پست
نگو که اسمشم میاد حالم بد میشه اخه اذر چه موقع جلو بستنه وامه.چندروز دیگه چک داریم شوهرم از فکر و خی ...

منم بخدا حالم بد شد ببین ما از تیرماه اقدام کردیم خبرمرگشون هم گفتن این ضامن میانگین نمره ش پایینه 

اون ضامن چک صیادی نداره 

بدهی معوقه دارین اول اون تسویه کنیید

کل ابان جلوش بسته بود من هرروز میرفتم سوال میمردم ۷ اذر رفتم گفت امروز باز شده ما ۸ رفتیم کارش تموم شد همونروزم اوند ب حساب و شنیذم فرداش دوباره بسته شد 

گلم هرروز ب بانک مراجعه کن یا بزنگ ممکنه یهو باز بشه

کدوم بانکی شما ؟ ما خریت کردیم سپه شعبه ازادی رو زدیم خیلی عقده ای بود رییس شعبه

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

منم بخدا حالم بد شد ببین ما از تیرماه اقدام کردیم خبرمرگشون هم گفتن این ضامن میانگین نمره ش پایینه ا ...

بانک سپه.من بچه کوچیک دارم نمیتونم برم به شوهذم گفنه باز شه زنگت میزنم یه ضامن بردیم یکی دیگه میخاد که رسمی باشه دربه در دنبال اونیم.یه روزه ریختن براتون!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بانک سپه.من بچه کوچیک دارم نمیتونم برم به شوهذم گفنه باز شه زنگت میزنم یه ضامن بردیم یکی دیگه میخاد ...

عه ماهم سپه بودیم خدایی چقد اذیت میکنن 

ببین به ماهم گفته بودن زنگ میزنن اما بخدا که نزدن شما فک کن صدنفر عین منو شما تو نوبتن اونا بیان به همه زنگ بزنن ؟ 

حداقل زنگ بزن شعبه خودت منم ی سپه نزدیک مون هست برات سوال میکنم همینحا ریپ میزنم بهت میگم باز شده باشه 

ماهم چون مشکل ضامن داشتیم ب اسم پدر شوهرم وام کرفتیم ضامن اول خودم شدم صامن دومم با منت و بدبختی پیدا کردیم اما کارمند نبود پروانه نظام مهندسی داشت با چک صیادی قبول کردن

اره بخدا همون روز واریز شد اما ۲۴ ساعت بعد اجازه برداشت دادن

عه ماهم سپه بودیم خدایی چقد اذیت میکنن ببین به ماهم گفته بودن زنگ میزنن اما بخدا که نزدن شما فک کن ص ...

لطف میکنی عزیزم.نمیدونم والا شوهرم میکن هرروز برو سوال کن میگع گفته زنگت میزنم هفته دیکه هم چک داریم فکر نکنم باز شه تا اون موقع باز باید چکو تمدید کنیم که همه بدبختیامون ازرهمین پول درصدی گرفتن شروع شد از رو ناچاری گرفتیم ولی برکت همه چی از خونمون رفته هیچی سرجاش نیست

لطف میکنی عزیزم.نمیدونم والا شوهرم میکن هرروز برو سوال کن میگع گفته زنگت میزنم هفته دیکه هم چک داریم ...

عزیزمی 

اما برای ماهم زنگ نزدن اگه من نرفته بودم سوال کنم بیخبر مونده بودیم 

اخ اخ ایشاله خدا کمک کنه بهتون میفهمم چی میکشین منم خیلی مشکلات مالی داشته و دارم اما سمت این پول بهره ای نرفتم عین زالو خون ادم میمکن واقعا هم خیر و برکت میره از زندگی ادم دایی من همین اتفاق براش افتاد البته بانکم همینه ها الان ما۲۰۰ گرفتیم ۳۵۰ باید پس. بدیم اسم اسلامی روشه وگرنه اینم نزوله

به نظرت تاپیک بزنم ابن اسکرین هارو بزارم تگشون کنم بعد قفل کنم؟آفرین بهت عجب چیزی پیدا کردی

کجارفتی بیا تاپیکت به روز شد🙆‍♀️نمیدونم عزیزم من دیدم به ناحق عیله شماهجمه درست کردن که شما کاربر راز مامانی هستین وخیلی از کاربرا باورکرده بودن واینکه کاربر آلبالو هر روز تاپیک جنجالی میزنه اکثرا هم توهین به معلم ومدیرو...،شک کردم رفتم تاپیکاشونو دیدم ،ضمن اینکه تاپیک بزنی تعلیق کنن بگن برای یه کاربر دیگه تاپیک زدی 🤣

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
عزیزمی اما برای ماهم زنگ نزدن اگه من نرفته بودم سوال کنم بیخبر مونده بودیم اخ اخ ایشاله خدا کمک کنه ...

دیگع مجبور بودیم برا پول پیش بایذ جور میکردیم یه ساله جابه جا شدیم شوهرم اندازه ۳۰سال شکسته شده بسکه فکر و خیال قرض و‌بدهیو میخوره امیدمون به این وام بود که اونم اینحوری.کاش منم شاغل بودم لااقل کمک حالش بودم😔

کجارفتی بیا تاپیکت به روز شد🙆‍♀️نمیدونم عزیزم من دیدم به ناحق عیله شماهجمه درست کردن که شما کاربر ر ...

مرسی عزیز دلم 😘واقعا لطف کردی😃

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
دیگع مجبور بودیم برا پول پیش بایذ جور میکردیم یه ساله جابه جا شدیم شوهرم اندازه ۳۰سال شکسته شده بسکه ...

بنده خدا حق داره ماهم همینیم عقد کردیم عروسی که نمیگیریم برای خونه م باید وام ازدواج بگیریم این ۲۰۰ تونن رو ب نام پدرشوهرم گرفتیم ی ماشین مدل ۸۰ خریدیم الانم تعمیرگاهه🥲

ماهی ۵/۷۰۰ هم قسطش

کجارفتی بیا تاپیکت به روز شد🙆‍♀️نمیدونم عزیزم من دیدم به ناحق عیله شماهجمه درست کردن که شما کاربر ر ...

ولی من میخوام عکس هارو بزارم

این تاپیک دریل کاری رو یه کاربر دیگه که بهش مشکوکم هم زده🤣🤣🤣

دقیقا عین اینو

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
ولی من میخوام عکس هارو بزارماین تاپیک دریل کاری رو یه کاربر دیگه که بهش مشکوکم هم زده🤣🤣🤣دقیقا عین ...

نکنه تازه عروسه؟yyyyyyUاین؟

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
نکنه تازه عروسه؟yyyyyyUاین؟

آرررررررره🤣🤣🤣🤣🤣🤣

این تازه عروسه هم احتمال زیاد هست من دیگه حوصلم نکشیدبرم تاپیکاشونگاه کنم🤣🤣🤣برای همین سه تاهم خیلی جاهاشو دیگه نمیشد اسکرین بگیزم مثلا جاهایی که توتاپیکا از هم دفاع کردن یا تاپیکای زیادشون درمورد پکیج میکاپ وشینیون🤣