2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4889 بازدید | 838 پست
الان دعوا سرچیه؟ منو هم وارد بازی کنین بخیل نباشین

اینکه این دوتا کاربر یکی هستن

@فزووعےہخوقاق    

@آلبالو_خانوم_زرنگ    

و کاربر راز مامانی

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این اسکرین رو با اسکرین قبلی مقایسه کنید نگارش کلمه ی (نمیورد )وبقیه تاپیکا کلمه ی سشنبه .وفراوون هرکس یه ذره دقت داشته باشه همین کلمه ی نمیورد همه چیو فاش میکنه 🤣

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
الان دعوا سرچیه؟ منو هم وارد بازی کنین بخیل نباشین

و اینکه فیک و دروغگو هستن🤣🤣🤣انگاری مردم اسکولن

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
نه بیا ببین تاپیکوتاپیک قبلی ترکید

الان نگاه میکنم

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

این اسکرین رو با اسکرین قبلی مقایسه کنید نگارش کلمه ی (نمیورد )وبقیه تاپیکا کلمه ی سشنبه .وفراوون هر ...

قربون دقتت ننه🤣

فروغ فیکه

😐😐نهههه

از کجا به این نتیجه رسیدین

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

6 ماهه تعداد اقساطش بیشتر میشه

سه ماه بزاره

چند ماهه میشه؟

و اینکه کاربر فروغ اوایل که اومد سایت تاپیک زد شوهرم خیانت کردهدو بار تاپیک زد من بی شک میگم این حرف ...

یاخدا اینم دروغ بود😂😂😂😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

اینکه این دوتا کاربر یکی هستن@فزووعےہخوقاق @آلبالو_خانوم_زرنگ و کاربر راز مامانی

الانم فروغ آنلاینه کابر آلبالو آفلاینه

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙