2777
2789
عنوان

کتاب 365 روز بدون تو❤️معرفی کتاب📖😍

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 105 پست
توی روبیکا یه کانال به اسم ۳۶۵ روز زده شده و هر صفحه‌ی کتاب رو در کلیپی کوتاه به نمایش میذارنبرای کس ...

الان زدم کلی عنوان اومد

لینک یا عکس دقیقش میگی؟

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم😍حتما پی استعداد هات و بگیرباید تلاش کنی بابتشمن خودم شعر مینویسم ولی قصد چاپ ندارم

استعداد نزاشتن واسه ادم بخدا

همون داستان الان تو بایگانیه یه حوزه هنریه و با اسم نویسندگان دیگه....

منم شعر مینویسم ولی تفریحی

خواستی میفرستم واست

ولی واقعا متعجب شدم این کتاب چجوری چاپ شده

استعداد نزاشتن واسه ادم بخداهمون داستان الان تو بایگانیه یه حوزه هنریه و با اسم نویسندگان دیگه....من ...

واااای🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️من جات حرص خوردم لعنتی

چرا به اسم نویسندگان دیگه؟؟؟؟

شانسس

ببین کسی و نداشتی بتونه تو حوزه چاپ کمکت کنه؟

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
کانال مورفین رو بزن و داخلش عضو شو داخل کانال مورفین دارن تبلیغش میکنن من گذری نگا کردم

هزارتا مورفینه🤣

استعداد نزاشتن واسه ادم بخداهمون داستان الان تو بایگانیه یه حوزه هنریه و با اسم نویسندگان دیگه....من ...

خوشحال میشم بخونم شعرات رو😍

اره خیلی هم معروف شده

من عاشق کتابم

یه مدته از کتاب دور شدم ولی

کنت مونت کریستو 

بادبادک باز

سینوهه

چشم هایش

جای خالی سلوچ

بابا لنگ دراز

فعلا اینا یادمه

این کتابا همشون عالین

من کتاب چشم هایش را چند دفعه خوندم هر دفعه هم انگار کتاب جدیدی دارم میخوندم انقد که این کتاب قشنگه

من عاشق کتابمیه مدته از کتاب دور شدم ولیکنت مونت کریستو بادبادک بازسینوههچشم هایشجای خالی سلوچبابا ل ...

مرسی که معرفی کردییی😍😍😍

چشم هایش ژانرش عاشقانه است؟

واااای🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️من جات حرص خوردم لعنتیچرا به اسم نویسندگان دیگه؟؟؟؟شانسسببین کسی و نداشتی ...

گولم زدن🫠

یه پولی دادن و اثرو بردن....

فکر میکردم قراره به اسم خودم حداقل بره بایگانی ولی زدن زیرش

نه بابا کیو دارم

من خونوادمم پشتم نبودن هیچوقت برای استعدادام

ولی یه روز حقمو میگیرم ازین زندگی میدونم❤️

گولم زدن🫠یه پولی دادن و اثرو بردن....فکر میکردم قراره به اسم خودم حداقل بره بایگانی ولی زدن زیرشنه ...

عزیزم

ایشالله که حلالشون نباشه

چقدر نامردن

کاش یه دوستی اشنایی چیزی داشتی🤦‍♀️

مرسی که معرفی کردییی😍😍😍چشم هایش ژانرش عاشقانه است؟

کدوم کتاب چشم هایش؟

آره عاشقانه هست

از بزرگ علوی

من اولین بار زمان دانشجویی خلاصه این کتاب رو از یکی از همکلاسی هام شنیدم به حدی افتضاح تعریف کرد که خدا میدونه

بعد مدتی کتاب رو امانت گرفتم و خوندم کیف کردم بخدا

پیش خودم گفتم وااای این همون داستانی هست که اون تعریف کرد 

چند سال بعد اون قضیه یه بار pdf کتاب رو خوندم و آخرش رفتم کتابفروشی خودم کتاب رو خریدم

کنت مونت کریستو هم خییییلی جالبه 

کدوم کتاب چشم هایش؟آره عاشقانه هستاز بزرگ علویمن اولین بار زمان دانشجویی خلاصه این کتاب رو از یکی از ...

عزیزممم

واجب شد بخونمش

خودم جدیدا شیفته کتاب سه شنبه ها با موری شدم

البته با چاپ و انتشاراتی که داشت