2777
2789
عنوان

خانومای شاغللللل❗❗

840 بازدید | 50 پست

خانومایی که در آمد دارین

توخرج خونه کمک میکنید؟

از همسرتون پول توجیبی میگیرید؟

من از وقتی یادم میاد سر این موضوع تو خونه مون دعواست🤦‍♀️

پول توجیبی ! والا سرکار نمی‌رفتم هم پول توجیبی نمیگرفتم مگه بچه امسرکار میرم هم از کارت خودم خرج میک ...

تو مخارج خونه هم شریکید؟ینی برای خریدای خونه وقسط و... هم هزینه میکنید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از اول ازدواج هردو شاغل بودیم، میشه گفت جیبامون یکی هست، من اگه تنها میوه فروشی برم خب از کارتم میخرم یا سوپری چیزی لازمه میخرم، تقریبا ماهی ۵ ۶ تومن میره از درآمد خودم برا چیزای خرد میره. اما مثلا گوشت یا خرید مفصل که با شوهر میریم اون کارت میکشه. 

شوهرم هر چند روز یه بار ۵ تومن یا ۲ تومن  به کارتم میزنه، مدام هم میپرسه پول لازم داری یا نه........

از اول ازدواج هردو شاغل بودیم، میشه گفت جیبامون یکی هست، من اگه تنها میوه فروشی برم خب از کارتم میخر ...

حقوقت چقدره که ۵. ۶ تتومنش برا خرج خورد میره

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

من اگه روزی ازدواج کنم همه خرجا و مخارجا باید با اون باشه و پول تو جیبی هم بده

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

من و همسرم از اول زندگی حسابمون مشترک بوده 

چه زمانی که خانه دار بودم چه الان  که شاغلم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

لازم باشه آره  خرید خونه که آره با کارت خودمه 

معمولا بیشتر  پولم پس انداز میشا برای آینده بچه ها 

البته نصف خونه به نام منه 

احتمالا وام بگیرم که برای بچه ها چیزی بخریم دوتایی  

وام خودم از حقوق خودن میره

تقریبا ۱۸

خدا برکت میتونم شغلتونو بپرسم ؟ اگه اشکالی نداره البتع

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

خواهش میکنم مهندس معمار

موفق باشین 🩷

من ی کار خونگی دارم نمیگم خیلی درامد انچنانی دارم اما خوبه...منو همسرم بینمون پولم وپولت نیس خداروشکر..وهرچی در میارم ب کارتش میریزیم چون هرچی بخایم خودش تهیه میکنه مشکلی پیش نیومده خداروشکر