2777
2789

هوووووف

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون گفته تو چیکار داری

زشته اخه 

منو میشناسن 

هیچ کار اشتباهیم نکرده ک کات رو بندازم گردن اون

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

زشته اخه منو میشناسن هیچ کار اشتباهیم نکرده ک کات رو بندازم گردن اون

زشت نیست خب نتونستید باهم کنار بیاید اخلاقتون بهم نمی‌خورد منم اکسم کل جد و ابادش منو میشناختن

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا
ب راحتی قرارنیست چون ب جد وابادش گفته بزور باهاش باشی

ب چ بهونه‌ای کات کنم اخه 

هیچ بهونه‌ای دستم نداده 

اگ بی بهونه کات کنم جلو فامیلاشون ک میشناسن منو زشته

زشت نیست خب نتونستید باهم کنار بیاید اخلاقتون بهم نمی‌خورد منم اکسم کل جد و ابادش منو میشناختن

ب چ دلیلی کات کردی؟

چرا میخوای کات کنی

رفتار مناسب با دختر رو بلد نیست

انگار رفیق پسرشم

ب چ بهونه‌ای کات کنم اخه هیچ بهونه‌ای دستم نداده اگ بی بهونه کات کنم جلو فامیلاشون ک میشناسن منو زشت ...

خب دلیلت برای کات چیه؟

اگ ازاین سیریشا باشه کارت سخت میشه همسرم بایکی دوست بود وبعدمدتی فهمید بهم نمیخورن اما مستقیم نگفت فقط کم کم خواست رابطه رو کم کنه اما ی جریانایی پیش اومداین وسط وای مگ خونوادش ول کن بودن دختره مادرش عمش زنداییش عین سیریش چسبیده بودن ول نمیکردن

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
خب دلیلت برای کات چیه؟اگ ازاین سیریشا باشه کارت سخت میشه همسرم بایکی دوست بود وبعدمدتی فهمید بهم نمی ...

وایییی اینا دیگه کی بودن 😐

رفتیم بیرون امروز 

رفیقشم بود 

اصن رفیقش یجوری باهام رفتار میکرد ک ...

بعد خودش هیچ رفتار درست رو نمیدونه هیچی نگرف حتی

رفیقش ی دستبند بهم کادو داد برام از مغازه وسیله گرف انگار اون دوس پسرم بود 

ادم انقدد نفهمم

رفیق پسر🤣🤣🤣🤣بخدا اینو راس میگمهمینو بهش بگومن پسر شناسم

چیکار کنم ازم بدش بیاد ؟

چطو کات کنم ک مقصر اون بشه؟

خب چرا میخای کات کنی واقعا

رفتار مناسب با ی دخترو بلد نیس یجوری رفتار میکنه انگا رفیق پسرشم 

بعد امروز بیرون بودیم رفیقشم بود 

یجوری باهام رفتار میکرد پسره انگار من دوس دختر اونم چقدد اهمیت 

واسم وسیله گرف 

ی کادو اورده بود واسم 

اصن قلبم شکست رفتار رل احمقمو دیدم بعد رفیقش