2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 30267 بازدید | 4605 پست
جدی؟؟؟؟؟😂😂😂پس مبارکه 😉😉

سارا، اونو‌ ک‌ ب شوخی گفتم‌چنگیز رووو، مگه قرتی خانوم‌میزاره از این‌اسما گذاشت ...فعلا ک دردونه باباش میگه بهش بگیم‌آیهان🤦‍♀️طوطی، آیهان🤔

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
آره دقیقا چون هروقت پول جمع کردم دادم بهش هیچ وقت بهم پس نداده😁😁ولی الان خیلی سنگ دل شدم از زمستون ...

کار‌خوب میکنی،اون پولا حق توئه، سهم‌توئه😂

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دخترا بحث کیف شد ولی من ی جعبه ظرف پذیرایی میوه و شیرینی هست ک همیشه پولام رو میزاشتم اونجا انقد بر ...

😂😂😂😂😂

محیا من دوستم توی یه قندون چینی جمع می کرد بعد یه مدت فراموش کرده بود می گفت یه مدت بعد که داشت تمیز کاری می کرد دیده بود می گفت روی ابرا بودم 😀😀

با آدمایی که فرکانس بالا دارن بیشتر معاشرت کنید👌

دخترا امروز می خوام در مورد مدار فرکانس انرژی باهاتون یکم صحبت کنیم ...

میدونید که هر کدوم از ما یه مدار فرکانسی انرژی از خودمون داریم

مثلا آزی یه مدار فرکانسی از خودش داره

ساحل شاید فرکانس انرژیش کمی بالاتر یا پایین تر از آزی باشه

من فرکانسم با اونا و بقیه فرق داره و ...

ما روزانه با هر احساسی که تجربه می کنیم سطح فرکانس انرژیمون تغییر میکنه

خوب حالا فرض کنید منه سارا هر روز توی خاطرات بد گذشته سیر می کنم

مدام خودم رو به خاطر اتفاقات بد گذشته سرزنش می کنم

فورا از دل خاطرات گذشته یه چیزی پیدا می کنم که بابتش عذاب وجدان داشته باشم

و ...

بدون شک با این رفتار من هر روز در پایین ترین مدار فرکانسی انرژی قرار خواهم گرفت و متاسفانه باید منتظر اتفاقات بعد در آینده ی نه چندان دور باشم

و برعکس اگه ذهنم رو عادت بدم به عشق ورزیدن ، شکرگزاری ، مثبت اندیشی و ... فرکانس انرژیم بالا میره و باید خیلی زود منتظر اتفاقات خوب باشم

(( کسانیکه فیزیک کوانتوم خوندن کاملا میدونن جریان چیه ))

دیدین بعضیا هر چقدرم که به تغذیشون میرسن و سیستم ایمنی بدنشون رو بالا میبرن باز خیلی زود بیمار میشن ...

این افراد توی مدار پایین از انرژی قرار دارن .

همینطور کسی که 👇

مدام اضطراب و دلشوره داره

وضع مالیش جور نیست

با دیگران نمی تونن ارتباط برقرار کنند

و ...

پس خیلی به ورودی های ذهنتون دقت کنید

دور و برتون رو با عوامل و آدمایی شلوغ کنید که فرکانس انرژی مثبت بالایی دارن

خود به خود روی شما هم تاثیر فوق العاده ای میزاره👌👌

1. خدایا شکرت بخاطر ذوقی که برای کارهای روزمرگی داریم2. خدایا شکرت که امروز تونستم ورودی های ذهنم ر ...

سارا قشنگم برنامه روزانه ات شامل چیاست؟همه کارهات؟رسیدگی به خودت و خونه؟برنامه ای هم مخصوص دخترت داری؟

سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️

سلام قشنگم ممنونم ازتون😚🧡

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

سلام خیلی خوش اومدین خانمیآخرین تاپیک من تمرینات این تاپیک هستدر مورد چاکراهها هم به ترتیب تمرینا رو ...

سلامم ممنونمم

اره دیدم دیشب هم نصفشو خوندم حتما تو وقت آزادم همه رو میخونم و عمل میکنم🧡😚

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_