سلام پانته آ جونم 🥰💟
ما بهش میگیم او ماشک 😄
اول باید پوست ماشک هارو جدا کنی.
بلدی؟
اینجوریه👇🏻
ماش «ماشک» رو به اندازه کافی میشوریم میریزیم تو یه قابلمه
«من برای خودم و پسرا یه کاسه سالاد خوری میریزم»
یه سیب زمینی هم تمیز با اسکاج بشور بزار تو قابلمه
اب هم بریز روش بزار یک ساعتی بپزه
«بستگی به ماش داره که چند ساعت میپزه و پوست میندازه بعضی ماش ها نیم ساعته هم میپزه»
سیبزمینی رو وقتی پخت از توش در بیار
پوست بگیر و له کن
بعد یه پیاز رو خورد کن وقتی طلایی شد بهش زرد چوبه و یه کم رب گوجه بزن بعد سیب زمینی هارو اضافه کن
شمبلیله خشک هم بهش بزن عطر غذا رو فوقالعاده میکنه
وقتی ماش پوست انداخت یعنی پخته
یه نصف لیوان اب تصفیه خنک بریز توش سر قابلمه رو ببند
وقتی جوش اومد پوست ماش میاد رو اب
سر قابلمه رو بردار و زود با یه کف گیر پوستش رو بگیر بریز دور
چند بار این کار رو تکرار
در اخر سیب زمینی رو بریز توش بزار به غلظت دلخواهت برسه
تیلیت کن با تربچه یا ترب سیاو و سبزی بخور
محال ممکنه بارون بیاد
ما اینو درست نکنیم 😂