2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 30123 بازدید | 4599 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربونت بشم سارا جونم چه خبر از خودت بی خبر رفتی نیومدی خیلی نگرانت بودموالا الان 27هفتم 15اسفند به ا ...

سلامممم دنیا جونم خوبییییی!؟

چقدر خوشحال شدم برات عزیزدلم اونم دوقلو😍😍😍

انشالا به سلامتی زایمان کنی و دوقلوهای نازتو بغل‌بگیری

جنسیتشون چیه!؟فسقلیا

من زهرام یادت میاد ؟فک کنم زمانی که حرف‌ میزدیم من دخملمو باردار بودم

سلام دخترا خوبین ؟؟؟؟گزارش تا به این لحظه ی من 👇سومین لیوان آبم رو با عبارت تاکیدی پاکسازی امروز خو ...

سلام سارای مهربون،حتما آش رشته رو خاص درست میکنی،میشه بگی دقیقا چجوری درست میکنی؟آش رشته های من خیلی خوشمزه نمیشن

😉😉😉😉

😀😀😀😀

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
خدا رو شکر عزیزممحیا من امروز نوژی آو درست کردم 😉😉میدونی دیگه چیه؟؟؟؟؟😊

فدات عزیزم 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای از دست تو 

نوش جونت عزیزم 

آره عدس و آب 😄😄😄😄

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

سلام فاطمه خوبی؟میگم خدایا این اعداد چیه فاطمه آخر متن نوشته؟نکنه کدهای کیهانی هست که ساحل برام گفت ...

ممنون گلم خوبم

تو چطوری؟

نه شاهکار اقا پسر که سر گوشیم دراورده😂

تازه طلبکاره که چرا بهش نگفتم گوشی بزنه به گهواره میشکنه میگه تقصیر توعه😶

اصلا بروش نمیاره که هزاردفعه گفتم نباید وسایل پرت کنه😑

سلام سارای مهربون،حتما آش رشته رو خاص درست میکنی،میشه بگی دقیقا چجوری درست میکنی؟آش رشته های من خیلی ...

سلام عزیز دلم خوبی ؟

هدی جونم من برای آش رشته 👇

اول کلی پیاز  رو نگینی خرد میکنم توی قابلمه ای که می خوام آش رو بپزم میزارم با روغن کمی کاراملی که شد یه قاشق نعناع خشک هم می ریزم بعد نمک ، عصاره مرغ هم میریزم

بعدش بلغور . برنج آشی . کلم سفید . هویج حلقه شده . نخود . لوبیا . عدس همراه اشکنه ی مرغ یا گوشت میریزم 

وقتی مواد پخت سبزی آش ( تره . جعفری . گشنیز . اسفناج . خیلی کم ترخون) میریزم

وقتی سبزی هم پخت رشته آش رو میریزم وقتی جا افتاد خاموش می کنم و روش رو با پیاز داغ ، نعناع داغ ، سیرداغ و کشک دیزاین می کنم 😊

سلام عزیز دلم خوبی ؟هدی جونم من برای آش رشته 👇اول کلی پیاز رو نگینی خرد میکنم توی قابلمه ای که می ...

نوش جونتون باشه عزیزم

کاملا متفاوت با چیزی که مرسومه هست جانم.از اونجایی که بچه ها سخت پسند هستند حتما خیلی خوشمزه است که دخترت دوست داره.

عصاره مرغ از سوپری میگیری؟اسمشو همین بگم؟

اشکنه مرغ چیه جانم؟بلغور جو؟بلغور و برنج برای سه نفر چقدر بریزم؟هویج و کلم زیاد میریری؟