2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 30107 بازدید | 4594 پست
سلام عزیزم ممنون🥰💖 خدا رو شکر 🌹 راستی آزگل جان دیروز رفته بودیم بیرون شهر به یاد تو منم حمام آفتا ...

جه جالبه پانته آ 😍😍😍😍😍

منکه این جور جاها رو فقط توی تی وی دیدم😊 👌👌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دنیاجوون،خوبی؟،؟سارا برگشته. این‌کاربری جدیدشه

سلام قربونت بشم خوبی چه خبر ای جدی چه خوب دلم براش تنگ شده بود از یه طرفم نگرانش بودم امیدوارم حالش خوب خوب باشه

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
سلام دنیا جونم خوبی قشنگم ؟؟؟؟دلم برات تنگ شده🌹🌹سارا هستم

ای جونم چه خوشحال شدم پیامتو دیدم خوبم شکرخدا چه خبر از خودت منم درگیر بارداری و استرس هاشم

چند روز پیش گوشیمون گل پسر زد به گهوار داداشش هنگ کرده خودش برا خودش تایپ میکنه😅😂😂

سلام فاطمه خوبی؟

میگم خدایا این اعداد چیه فاطمه آخر متن نوشته؟

نکنه کدهای کیهانی هست که ساحل برام گفت 😉😉

ای جونم چه خوشحال شدم پیامتو دیدم خوبم شکرخدا چه خبر از خودت منم درگیر بارداری و استرس هاشم

عزززززززززیم 😍😍😍😍

هزاران بار تبریک بخاطر بارداریت دنیا جونم

خیلی خیلی از ته قلبم خوشحال شدم 

دنیا نی نی مون کی تشریف میاره؟؟

عزززززززززیم 😍😍😍😍هزاران بار تبریک بخاطر بارداریت دنیا جونمخیلی خیلی از ته قلبم خوشحال شدم دنیا ن ...

قربونت بشم سارا جونم چه خبر از خودت بی خبر رفتی نیومدی خیلی نگرانت بودم

والا الان 27هفتم 15اسفند به امید خدا دو ماه دیگه میان چون دوقلون دکتر گفت 36هفته اینا برمی‌داریم حالم زیاد جالب نیس دعا کنین برام به سلامتی بگذره 

قربونت بشم سارا جونم چه خبر از خودت بی خبر رفتی نیومدی خیلی نگرانت بودموالا الان 27هفتم 15اسفند به ا ...

سلامتی گلم

ای جااااااان یه دوقلوی دیگه 😍😍😍😍😍

انشالله یه سلامتی بغلشون بگیری خوشگلم 

دنیا اصلا استرس به دلت راه نده اتاق عمل و زایمان و .. بهترین و شیرین ترین لحظه و خاطره ی زندگیت خواهد بود

دخترا لطفا با اومدن چالش جدید قبلی ها رو فراموش نکنید بزارین روتین زندگیتون بشهپس ما تا الان 👇لیوان ...

ممنون بانو جانم 🌹

خیلی ممنونم که خلاصه نوشتید 

خدای مهربونم میدونم منو می بینی، صدامو هم میشنوی ولی نمیدونم چرا جوابمو نمیدی😔