2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 29676 بازدید | 4530 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای مهربونیات...ممنونم که هستی...منم می‌خوام پیشرفت داشته باشم و رشد کنم اینجا جای خیلی خوبیه.میگم ...

خواهش میکنم عزیز دلم 💜💜💜

کاملا باهات موافقم هدی👌👌👌

این دلخوشی های کوچیک هست که دیوار خوشبختی ما رو می سازه

فقط باید یاد بگیریم با یه دید دیگه به اطرافمون نگاه کنیم

دیر گفتی چرا😁😁😁😁😁ولی تو دفتر با ساده نوشتم خواسته ها و آرزو ها رد برا تک تکتون هم دعا کردم 😍😘

😂😂😂😂

محیا دیشب دیر گفتم چون 👇

از سر شب همسرم بحث شیرین و همیشگیه فوتبال رو داشت به من توضیح میداد 😯😉

سارا تراکتور اول جدوله و ...

سارا تو رو خدا دعا کن فلان باشگاه فلان بازیکن رو بخره😆

سارا فلان فلان نیمکت نشین گیاه خواره 😂😂

و ...

خلاصه همش می خواستم بیام براتون شب آرزوها رو یادآوری کنم که یه بحث جذاب دیگه از فوتبالیستا میومد وسط 😯😆🙈

دیر گفتی چرا😁😁😁😁😁ولی تو دفتر با ساده نوشتم خواسته ها و آرزو ها رد برا تک تکتون هم دعا کردم 😍😘

ولی محیا فرقی میکنه که خدا و فرشته ها همیشه کنار ما هستن امشب انجام بده مهم حس خوبمونه گلم که خالصانه از خدا بخوایم

😂😂😂😂محیا دیشب دیر گفتم چون 👇از سر شب همسرم بحث شیرین و همیشگیه فوتبال رو داشت به من توضیح میداد ...

😁😁😁😁 اشکال نداره فدات 

راستی سارا دیگه میدونه اینجایی 

من تا مرز فهمیدن رفت ولی ختم ب خیر شد 😁😁

چون مطمعا اگه بدونه نمیزاره اینجا باشم

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

ولی محیا فرقی میکنه که خدا و فرشته ها همیشه کنار ما هستن امشب انجام بده مهم حس خوبمونه گلم که خالصان ...

والا دیشب خالصانه خواستم ازش 

انشالله دلمون خوش باشه بقیه مواردم باشع چ بهتر😁

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

😁😁😁😁 اشکال نداره فدات راستی سارا دیگه میدونه اینجایی من تا مرز فهمیدن رفت ولی ختم ب خیر شد 😁😁چ ...

میدونه نی نی سایت یکی از سایت هایی هست که زیاد میام آخه یه چیزی بخواد بخره یا مثلا دنبال یه دکتر خوب باشه خودم بهش پیشنهاد میکنم توی نی نی سایت تجربه ها رو بخون اگه از خریدش راضی بودن بعد بخر 😊😉

ولی این تامیک رو نه 😊

چه کاریه جزئیات رو گزارش دادن😑😊